[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL COSTA BRAVA RECONQUISTA LA MILLOR VERSIÓ

La cursa de muntanya de Palamós recupera el programa complet després de les restriccions de l’any passat

Klassmark reunirà corredors de primer ordre com Thibaut Baronian i Sheila Avilés

El Trail Costa Brava no s’atura mai. La cursa de Klassmark va ser l’última en disputar-se el 2020 abans del sever confinament i, un any més tard, l’organització va reinventar l’esdeveniment per adaptar-se a les restriccions de l’excepcionalitat del moment. Aquest diumenge 20 de març, la cursa de muntanya de Palamós recupera els tres recorreguts; la Marathon no va poder disputar-se en la darrera edició. La festa serà completa. La Costa Brava tornarà a desafiar als fanàtics del trail running. Entre ells, primeres espases internacionals com Thibaut Baronian i Sheila Avilés. Un terreny heterogeni i trencacames espera a tots els participants. La incertesa meteorològica fins a última hora afegirà més ingredients a una cursa dura per si sola. Per alguna raó en diuen la Costa Brava.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/TCB-2.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13013′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La cursa permet descobrir i viure el tresor del litoral català. La distància Marathon proposa un recorregut de 42 quilòmetres amb 2000 metres de desnivell positiu que ressegueixen la costa gironina. Els corredors hauran de desplaçar-se a Pals per a la sortida de les 9:00 h. Després d’un primer tram per l’interior, toparan amb el Mar Mediterrani per no abandonar-lo fins que arribin a Palamós. Ni les zones urbanístiques, que van castigar la Costa Brava, impedeixen dibuixar un itinerari salvatge de pur trail running. Sorra, roques, arrels… el terreny de joc del Trail Costa Brava és molt tècnic. La dificultat va més enllà del perfil dels recorreguts.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/TCB-1.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13012′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’atenció de les distàncies Trail i Express es concentrarà a Palamós. La primera part dels dos recorreguts serà més abrupta per l’interior fins a connectar amb el litoral o, cosa que és el mateix, el tram final de l’itinerari Marathon. A partir de les 9.30 h partiran de Palamós els participants de l’Express. Per davant 14 quilòmetres amb 300 metres de desnivell positiu. Mitja hora més tard, a les 10:00 h, entraran en acció els corredors del Trail. El repte suma un total de 23 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/TCB-4.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13015′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail Costa Brava reunirà nou-cents corredors per tornar a reivindicar l’autèntica costa. La cursa ha esdevingut una de les més importants del calendari. Raons no n’hi falten. Atletes de la talla del francès Thibaut Baronian i Shelia Avilés seran en la línia de sortida de la Marathon. Dos candidats a tot en qualsevol esdeveniment que participen. L’actual campió del Trail, el veneçolà Samuel Dávila, també presenta la seva candidatura a la distància llarga. Noms com Laia Montoya o Eduard Hernández es penjaran un dorsal del Trail o l’Express. Ho faran amb reptes i ambicions diferents, però amb el mateix objectiu: gaudir d’un gran dia de trail running. Aquesta ha de ser la idea de tots els corredors, tant d’elit com amateur. A Palamós hi ha lloc per a tothom.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Thibaut-Baronian.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13017′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark continua apostant per un model sostenible i respectuós amb el medi ambient. Aquest és l’únic camí per gaudir d’un esdeveniment com el Trail Costa Brava en la seva màxima esplendor. És responsabilitat de tots els implicats no deixar empremta després del seu pas. Dilluns els camins i corriols de la Costa Brava han de romandre tal com estaven; fins i tot els hauríem de trobar en millor estat. La riquesa d’aquest territori no són els complexos hotelers i les urbanitzacions, sinó les platges i els penya-segats. Sense les mesures mediambientals del #reset que proposa Klassmark, els esdeveniments a l’aire lliure estarien en perill d’extinció tal com els entenem ara. És el moment de valorar allò que realment és important.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/TCB-5.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13016′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailCostaBrava
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]