[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

HUTCHINSON I KLASSMARK PEDALEJARAN JUNTS AQUESTA TEMPORADA

L’acord de patrocini posa en valor la metodologia i la proximitat de les dues parts

La marca francesa és una de les pioneres en el desenvolupament i fabricació de cobertes de bicicleta

Klassmark segueix envoltant-se dels millors per encarar l’any amb totes les garanties. Des de La Santa Vall i durant tota la temporada, la divisió Bike compta amb l’experiència de més de 160 anys de Hutchinson. Fundada l’any 1853, la marca francesa va començar a desenvolupar cobertes per a bicicleta el 1890. Múltiples victòries, en curses tan famoses com el Tour de França, l’han catapultat al capdamunt del sector.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/FSUlasantavall22-452.jpg’ attachment=’12967′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

No només es viu d’història. Hutchinson segueix a l’avantguarda gràcies al departament I+D, el coneixement adquirit i els materials utilitzats. Les cobertes més avançades i tècniques del mercat. Aquesta metodologia d’aprenentatge és la mateixa que utilitza Klassmark en tots els seus departaments, on ha exigit un #reset, canvi de mentalitat, per valorar allò que realment és important en un esdeveniment a l’aire lliure. La sostenibilitat i el respecte al medi ambient han de ser dos pilars fonamentals per continuar gaudint de la bicicleta com fins ara.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/SXTlasantavall22-8.jpg’ attachment=’12965′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Hutchison no ha abandonat les arrels i totes les etapes de desenvolupament i fabricació es duen a terme a França. És l’única marca de cobertes francesa que no ha migrat a cap altre país. La proximitat és un altre dels valors que abraça i comparteix Klassmark, així com el treball en equip per assolir els millors resultats possibles. La gamma de cobertes Hutchinson és la creació del treball d’enginyers de primera classe de la mà d’esportistes. Els professionals de Klassmark també s’envolten esportistes perquè, de fet, són esportistes.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/SXTlasantavall22-67.jpg’ attachment=’12966′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Amb aquest acord Klassmark troba un aliat per pedalar junts en un 2022 que es presenta apassionant. El ‘boom’ del gravel queda clar amb The Traka, on després de quatre temporades ha convertit a Girona en un dels bressols d’aquest esport. Les terres lleidatanes de Ponts, on es disputa Ranxo, vol seguir el mateix camí. La Girona MTB Challenge serà la cursa per etapes de MTB per excel·lència, mentre que Sa Costa Brava i La Santa Vall ofereixen opcions per a tots els gustos. Hutchinson hi serà en totes.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #Hutchinson
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]