[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

LA COSTA BRAVA RETA ALS FANÀTICS DEL TRAIL RUNNING

Thibaut Baronian i Sheila Avilés estampen el seu segell en una de les curses més tècniques de Klassmark

El Trail Costa Brava aglutina a Palamós nou-cents corredors per reivindicar el litoral català

Els adeptes del trail running han tornat a respondre a la trucada de Klassmark. Després de les restriccions de la darrera edició, el Trail Costa Brava ha recuperat el programa complet amb tres recorreguts que reivindiquen el litoral gironí. La Costa Brava va més enllà de les postals d’estiu. La cursa és una gran oportunitat per conèixer la seva essència. No parlem dels turistes que omplen complexos hotelers, sinó dels habitants que li donen vida els 365 dies de l’any. Nou-cents corredors s’han acostat a Palamós, un poble que mira el mar en tots els seus vessants, per descobrir l’autèntica costa. El perfil abrupte i escarpat del Trail Costa Brava la converteixen en una autèntica cursa de muntanya banyada pel mar. La tecnicitat i dificultat del recorregut no han impedit que Thibaut Baronian i Sheila Avilés fossin més que protagonistes aquest diumenge 20 de març. Dos dels noms més importants del trail running internacional han brillat a Palamós.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Trail-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13093′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La distància Marathon proposava un viatge de 42 quilòmetres amb 2000 metres de desnivell positiu que descobreix gran part de la Costa Brava. La cursa ha arrencat a la localitat de Pals, el recorregut era lineal, rumb al litoral per resseguir-lo fins a l’arribada de Palamós. Roques, sorra, arrels, pedres… un terreny de joc heterogeni i trencacames esperava a tots els participants. Thibaut Baronian s’ha refet de la seva primera experiència al Trail Costa Brava, va haver d’abandonar el 2020, per alçar-se amb la victòria. Ningú ha pogut qüestionar el domini del francès, que ha firmat un registre estratosfèric, 3h42m05s, per dominar la prova amb solvència. Ignasi Ferrer Pol Morell també han baixat de les quatre hores per completar un podi de molt nivell.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Thibaut-Baronian-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’13092′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La localitat marítima de Palamós també ha vibrat amb l’arribada de la primera classificada Sheila Avilés. La corredora d’Igualada va recuperant el nivell que va enlluernar al món. Amb els passos dels quilòmetres, Avilés reafirmava la seva condició de favorita per travessar la línia d’arribada en cinquena posició absoluta, una autèntica barbaritat, després de 4h15m13s d’esforç. Corina Sommer i Jenny Arasil l’han flanquejat en la foto d’honor després d’assaltar el podi d’unes de les curses més dures i exigents de Klassmark.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Sheila-Avilés-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’13094′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El cor del Trail i l’Express ha bategat íntegrament a Palamós. Davant la incertesa meteorològica, la pluja ha estat protagonista, l’organització ha desplaçat les dues sortides i totes les arribades sota sostre. La Nau dels 50 Metres oferia tots els serveis en un mateix espai. El primer a aparèixer ha estat Richard Horton, després de completar els 13 quilòmetres amb 300 metres de desnivell positiu de l’Express en 56m07s. La distància més explosiva i ràpida del dia també ha catapultat a Marc Fugardo, segon, i Joan Frago, tercer, entre els millors. Claudia Sabata ha signat la victòria en la baralla femenina, després de 1h05m53s d’esforç, per davant d’Alicia Speake i Cristina García.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Claudia-Sabata-Foto-Danimuvisuals.jpg’ attachment=’13097′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Tant el recorregut Trail com l’Express arrencaven per dins per connectar amb el tram final de la Marathon i gaudir dels penya-segats i platges de la Costa Brava. Això sí, el bucle del Trail s’enfilava als 22 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu. Un quilometratge on han brillat amb força Jordi Roy per inscriure el seu nom al palmarès de la prova. 1h32m22s per superar a Adrian Martín i Arnau Amadó. Per la seva banda, Laia Montoya també ha acaparat el focus després de travessar la línia d’arribada en 1h43m27s. Aquest registre l’ha catapultat a la setena posició absoluta i al capdamunt de la classificació femenina per davant de Jamie Bookwalter i Esther Gil. Les dones han estat a un nivell superlatiu.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Laia-Montoya-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13096′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark no cessa en el seu interès de lluitar contra l’emergència climàtica. El Trail Costa Brava ha tornat a ser un exemple d’esdeveniment responsable i sostenible que contrasta amb alguna mala praxi del passat on algunes zones urbanístiques van castigar el litoral. És moment de prendre’n bona nota per no cometre els mateixos errors. És el deure de tots els implicats, participants i organització, deixar l’entorn millor que l’han trobat. Curses sense empremta. Només així podrem continuar gaudint de l’essència Costa Brava; l’autèntica.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Costa-Brava-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13098′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

MARATHON MASCULÍ
1. Thibaut Baronian – 3h42m05s
2. Ignasi Ferrer – 3h56m40s
3. Pol Morell – 3h56m54s
MARATHON FEMENÍ
1. Sheila Avilés – 4h15m13s
2. Corina Sommer – 4h47m19s
3. Jenny Arasil – 5h03m25s
TRAIL MASCULÍ
1. Jordi Roy – 1h32m22s
2. Adrian Martín – 1h37m54s
3. Arnau Amadó – 1h39m21s
TRAIL FEMENÍ
1. Laia Montoya – 1h43m27s
2. Jamie Bookwalter – 1h55m33s
3. Esther Gil – 2h00m17s
EXPRESS MASCULÍ
1. Richard Horton – 56m07s
2. Marc Fugardo – 58m28s
3. Joan Frago – 1h00m22s
EXPRESS FEMENÍ
1. Claudia Sabata – 1h05m53s
2. Alicia Speake – 1h11m44s
3. Cristina García – 1h12m08s
Tots els resultats AQUÍ

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Podi-Marathon-Foto-Danimuvisuals.jpg’ attachment=’13095′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailCostaBrava
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]