19 SETEMBRE 2021 | ROSES
Slider

Informació

El Trail Cap de Creus segueix un estricte protocol d’actuació, davant l’amenaça del Covid19, per poder gaudir d’una carrera segura i responsable. L’aforament és limitat i a cada participant se li ha assignat un horari per recollir el dorsal i una hora de sortida; les sortides són esglaonades en grups de 50. L’accés al públic a la recollida de dorsals i a la zona de sortida i arribada està prohibit i restringit. Qui vulgui veure les sortides i arribades, l’única opció serà fer-ho allunyant-se uns metres d’aquesta zona o seguint la cursa a la muntanya.

Tots els participants i assistents hauran de fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic, així com respectar la distància de seguretat. Després dels primers 300 metres de la sortida neutralitzada, els participants es podran retirar la mascareta però l’hauran de portar a sobre per utilitzar-la en les zones d’avituallament i un cop travessin la línia d’arribada serà obligatòria de nou. Quedarà totalment prohibit quedar-se a les zones d’arribada un cop recuperat i avituallat.

Aquest protocol és d’estricte compliment.

Trail Cap de Creus

El paradís als teus peus

El Trail Cap de Creus és molt més que una cursa, és l’oportunitat de conèixer el paradís de la millor manera possible: corrent. Desafia els imponents penya-segats de la costa. Camufla’t entre les siluetes de les roques més capritxoses. Lluita contra el vent i l’onatge. Del mar al cel, del cel al mar. Que els teus passos et guiïn al cor de la Costa Brava.

Benvinguts al paradís!

Recorreguts

MARATHON

TRAIL

Translate »