25 ABRIL 2021 | PALAMÓS
Slider

Informació

El Trail Costa Brava se celebrarà amb normalitat en les distàncies Trail i Express sempre que es mantinguin les noves Mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 9 d’abril a Catalunya. Aquestes mesures romandran vigents fins al 19 d’abril. El Trail Costa Brava és una competició que dona accés a proves d’àmbit estatal i internacional.

A partir del 16 d’Abril es decretaran les noves mesures pels pròxims 15 dies. Si les mesures es prorroguen, el Trail Costa Brava es disputarà amb normalitat. Si les mesures s’endureixen i no es pot disputar a causa de les noves restriccions imposades, la prova es disputarà un cop s’aixequin aquestes restriccions traslladant totes les inscripcions a la nova data.

Recordeu que si el dia 16 es mantenen les restriccions i no les endureixen, per assistir al Trail Costa Brava hauràs de justificar la teva mobilitat amb el Certificat autoresponsable de desplaçament d’entrada i sortida de la comarca.

La distància Marathon ha sigut cancel·lada.

TRAIL COSTA BRAVA

DESCOBREIX L’AUTÈNTICA COSTA

No et descobrirem la Costa Brava, però et direm que no et limitis a contemplar-la com si es tractés d’una postal. Per conèixer-la cal viure-la, cal sentir-la. Només formant part d’ella entendràs perquè és una de les costes més espectaculars del planeta. T’esperem a Palamós perquè ho corroboris tu mateix. Dos recorreguts per donar vida al Trail Costa Brava.

Vols saber per què li diuen la Brava?

Recorreguts

EXPRESS

TRAIL

Translate »