2022 | PALAMÓS
Slider

Informació

El Trail Costa Brava és una competició esportiva autoritzada dins de les Restriccions a tot Catalunya (COVID-19) prorrogades fins al 25 d’abril.

La mobilitat és responsabilitat de cada participant en funció del seu país, província, comarca o ciutat d’orígen. Recorda que si vius a Catalunya hauràs de justificar la teva mobilitat amb el Certificat autoresponsable de desplaçament d’entrada i sortida de la comarca.

L’entrada a la zona de recollida de dorsals, les zones de sortida i arribada, als avituallaments, així com tots els espais habilitats per l’organització, estarà restringida al públic. Tan sols hi podran entrar el personal i corredors acreditats.

TRAIL COSTA BRAVA

DESCOBREIX L’AUTÈNTICA COSTA

No et descobrirem la Costa Brava, però et direm que no et limitis a contemplar-la com si es tractés d’una postal. Per conèixer-la cal viure-la, cal sentir-la. Només formant part d’ella entendràs perquè és una de les costes més espectaculars del planeta. T’esperem a Palamós perquè ho corroboris tu mateix. Dos recorreguts per donar vida al Trail Costa Brava.

Vols saber per què li diuen la Brava?

Recorreguts

EXPRESS

TRAIL

Translate »