[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

LA GIRONA MTB SINGLETRACK LLUIRÀ LA SEVA MILLOR GALA

La cursa per etapes de Klassmark recupera la internacionalització de les passades edicions

El repte és una oportunitat única per conèixer el paradís singletrack que envolta la ciutat de Girona

Les portes de la rebatejada Girona MTB Singletrack, coneguda fins ara com a Girona MTB Challenge, tornaran a obrir-se de bat a bat. Després de dos anys atípics, la cursa per etapes de MTB de Klassmark recupera el segell que l’ha catapultat com un dels esdeveniments més divertits i singulars d’Europa. Amb la crisi sanitària cada cop més lluny a l’horitzó, mig miler de ciclistes de tots els punts del país i del vell continent es retrobaran a Girona. El divendres 1, el dissabte 2 i el diumenge 3 d’abril, la prova tornarà a oferir l’oportunitat de conèixer el paradís singletrack durant tres jornades apassionants de bicicleta de muntanya.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Girona-MTB-II.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13194′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els ciclistes locals van mantenir viu l’esperit de la Girona MTB Singletrack després de la cancel·lació el 2020 i les restriccions de l’any passat. Ara és el moment de tornar a compartir secrets i quilòmetres. Sis de cada deu ciclistes venen lluny de Catalunya. Les Illes Balears, el País Basc i les Illes Canàries seran les comunitats més representades, però hi trobem participants de tots els racons de l’Estat. França, Bèlgica i els Països Baixos lideren una participació estrangera que arriba al 25%. Les delegacions europees es faran notar a Girona, on també desembarcaran ciclistes de Colòmbia, l’Equador, els Estats Units o Sud-àfrica. Alguns ho faran amb la intenció d’alçar-se amb la victòria final.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Fontajau-III.-Foto-Klassmark-1.jpg’ attachment=’13192′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Entre els favorits de la baralla masculina, trobem els dos darrers campions. Ever Alejandro Gomez defensarà el títol en una de les curses de casa; el bolivià fa anys que viu al nostre país. Revalidar la corona serà una tasca difícil. El suís Hansueli Stauffer torna a Girona per ser candidat a tot en la cursa que va conquistar el 2019. L’estonià Peeter Pruus també prendrà la sortida amb la condició de gran favorit; un campionat d’Europa de Marathon l’avala. L’australià Lachlan Morton es posarà el mallot de competició per elevar el nivell d’una prova que també gaudirà de la competitivitat d’Oriol Colomé, guanyador el 2016, l’experiència de Tomi Misser o el coratge de Miquel Faus. Es pot demanar més? Sí, rivalitat en la competició femenina. La boliviana Sonia Quiroga i la mexicana Mayalen Noriega, totes dues residents a Catalunya, són sinònim de lluita; sense oblidar-nos de noms com el de Tatiana Luisi.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Hansueli-Stauffer.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13195′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La batalla pel mallot de líder arrencarà divendres 1 d’abril a les 16.00 h. Els corriols nets i ràpids del nord de Girona obriran la setena edició de la Girona MTB Singletrack. 53 quilòmetres amb 1200 metres de desnivell positiu que marcaran les primeres diferències. L’etapa reina arribarà en la segona jornada, el dissabte 2 a partir de les 9:00 h. Els corriols de l’ala oest de la ciutat, un autèntic parc d’atraccions per a la bicicleta de muntanya, donaran vida als 83 quilòmetres amb 1700 metres de desnivell positiu del recorregut. La tercera i darrera etapa, diumenge 3 a les 9:00 h, marcarà el destí de tots els participants. Un darrer esforç de 54 quilòmetres amb 1200 metres de desnivell positiu que mira a l’est, concretament a les Gavarres.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Girona-MTB-IV.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13193′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’organització també ofereix la possibilitat de fer front a aquest recorregut per parelles. El format per equips sempre és sinònim d’emoció i d’incertesa fins a la línia d’arribada. Els equips masculins, mixtos i femenins s’uniran a les categories absolutes i màsters individuals. Tots ells estan convocats al Parc de les Ribes del Ter, davant del pavelló de Girona-Fontajau, punt d’arribada i sortida de les tres etapes, evitant qualsevol desplaçament i maldecap. Un espai idíl·lic per acollir un esdeveniment d’aquestes dimensions, a cinc minuts del barri vell. La Girona MTB Singletrack també és una oportunitat per conèixer la ciutat i la seva història.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Fontajau-II.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13196′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark adoptarà diverses mesures mediambientals. La Girona MTB Singletrack ha de ser un exemple de sostenibilitat i respecte cap al medi ambient. Aquesta ha de ser la pauta a seguir per a tots els esports outdoor. A més, l’organització treballa per oferir una experiència única a tots els participants més enllà de la competició. Durant el cap de setmana ha programat diferents activitats. Els gegants i capgrossos de la Caixa de Trons, la música en directe d’Acorde a Ti, grups de percussió, comparses i altres sorpreses, desfilaran per Fontajau per acompanyar a tots els ciclistes al repte de ser finishers de la Girona MTB Singletrack.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #GironaMTBSingletrack
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]