[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL #RESET COMENÇA AL TRAIL ROCACORBA

Klassmark proposa un canvi de mentalitat per apreciar l’essencial de les curses de muntanya

Corredors amateurs i elit, de la talla de Pau Capell, Ragna Debats o Pere Aurell, donaran vida a l’onzena edició del Trail Rocacorba

El 2022 comença a córrer. El Trail Rocacorba sumarà els primers quilòmetres de la temporada de Klassmark el pròxim 30 de gener Canet d’Adri. Ho farà tornant a ser un exemple de cursa sostenible i responsable amb el medi ambient, però aquest any Klassmark encara s’exigeix ​​més. A les bones pràctiques del passat, s’uneixen noves mesures mediambientals basant-se en el model de les tres erres: reduir, reutilitzar i reciclar.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Rocacorba.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12328′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail Rocacoba utilitzarà cintes de marcatge de tela que es reutilitzaran en les 15 proves del calendari de Klassmark. També aposten per envasos que tinguin una vida més enllà de la cursa eliminant els anteriors biodegradables de cartó. És el moment de fer un ‘reset’ per donar en valor allò que realment és essencial en una cursa de muntanya. La grandesa dels esports outdoor recau a l’entorn. És el deure d’organitzadors i corredors protegir i conservar els espais naturals.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Rocacorba-II.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12327′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El senyal d’identitat de Klassmark segueixen sent els seus recorreguts. L’onzena edició del Trail Rocacorba tornarà a oferir tres itineraris per transportar tots els corredors a una autèntica jungla. Un entorn idíl·lic per viure una jornada apassionant amb alguns dels noms més importants del trail running en la línia de sortida. Sembla impossible trobar aquest paradís a pocs quilòmetres de la ciutat de Girona. La imatge icònica del Santuari de Rocacoba penjat damunt d’una gran roca, tocant els mil metres d’altitud, repeteix com a sostre de la prova.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Sortida-Marathon.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12329′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La festa arrencarà a les vuit del matí amb els 38 quilòmetres amb 2200 metres de desnivell positiu de la Marathon. Un recorregut cinc estrelles que ha esdevingut un dels més aclamats pels adeptes de Klassmark. Raons no n’hi falten. Ho corroboraran en primera persona corredors de primera línia com Pau CapellRagna Debats i Pere Aurell. Tots tres ostenten en el seu palmarès campionats internacionals de primer ordre. No estaran sols, la nòmina de candidats és llarga amb noms com el de Lluís RuizRosa NavarroMarc OlleChristian MeierPol Rodríguez o Alberto Vinagre. L’organització també ofereix la possibilitat de completar el repte en equips de dos; un format que sempre ha estat sinònim d’espectacle.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Pere-Aurell.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12330′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Una hora més tard, a les nou, es donarà el tret de sortida de l’Express20 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu que proposen un puja i baixa al Santuari de Rocacorba. Es tracta de la distància més curta i explosiva on Irene Fuertes i Ivan Calvó, entre d’altres, arriben amb l’ambició de ser protagonistes. El Trail tancarà el programa del Trail Rocacorba a partir de les deu del matí. 30 quilòmetres amb 1750 metres de desnivell positiu que ressegueixen part de l’itinerari de la Marathon. La competència en la baralla masculina serà ferotge amb Daniel CastilloMarc PinsachArnau Aranda i Julen Calvó. D’altra banda, Angela Castelló liderarà l’elenc femení. Segur que la llista d’aspirants dels tres recorreguts creix els darrers dies d’inscripció.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Christian-Meier.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12331′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Tant els corredors elit com els amateurs viatjaran a Canet d’Adri amb l’objectiu de compartir la passió pel trail running. El Trail Rocacorba té tots els ingredients per fer-los vibrar com mai. Serà el punt de partida d’un 2022 que es presenta apassionant. Fins avui, Klassmark ha programat una desena de proves de trail. Totes elles posen èmfasi en els espais naturals que donen vida a cadascun dels esdeveniments. Un any més intentaran recordar que sense naturalesa no hi ha futur.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailRocacorba
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]