[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

ELS CAMINS DE KLASSMARK I MERRELL ES CREUEN

L’acord de patrocini incentivarà el trail running nacional i la connexió amb la natura

Klassmark ha trobat en Merrell un aliat per seguir creixent de manera sostenible i responsable

Quan comparteixes unes idees sobre un model d’esports outdoor sostenible i respectuós amb el medi, és inevitable que els camins es creuin. Klassmark ha firmat un acord de patrocini amb Merrell, el fabricant número 1 de calçat outdoor a nivell mundial. Amb aquesta col·laboració, tant la marca americana com Klassmark, segueixen ferms en l’aposta per seguir promocionant la pràctica esportiva del trail running a nivell nacional, així com incentivar la connexió amb la natura.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Captura-de-pantalla-2022-01-21-a-les-9.53.53.png’ attachment=’12336′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/ZOwN5uiwnRk’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Mitjançant aquest acord, Merrell enforteix la seva presència al calendari nacional de curses de muntanya i esdevé un dels patrocinadors principals de Klassmark amb presència a totes les seves curses de trail. La comunitat de Klassmark podrà compartir quilòmetres amb els corredors de Merrell, descobrir els seus productes i formar part d’una experiència esportiva única.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/WhatsApp-Image-2022-01-18-at-11.45.05.jpeg’ attachment=’12320′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark ha trobat en Merrell un aliat per seguir creixent de manera sostenible a través de pràctiques responsables amb el medi ambient i productes cada vegada més respectuosos amb el nostre entorn. La indústria tèxtil produeix el 8% dels gasos d’efecte hivernacle sent la responsable del 20% del desaprofitament total de l’aigua a escala mundial. Unes dades que cal aturar immediatament.

Si el sector tèxtil segueix amb el model de negoci actual, les emissions de gasos contaminants d’aquesta indústria augmentaran a nivells insostenibles, generant el 25% dels gasos d’efecte hivernacle mundials l’any 2030; un autèntic atemptat contra al medi ambient. Per aquest motiu, l’acord de Klassmark i Merrell també és el compromís de promoure la sostenibilitat per combatre l’emergència climàtica actual.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/WhatsApp-Image-2022-01-18-at-11.45.48.jpeg’ attachment=’12321′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els productes de Merrell estan acuradament dissenyats i rigorosament provats perquè sobresurtin en rendiment, versatilitat i durabilitat. Cal exigir al sector tèxtil productes nets i responsables on es puguin aplicar les 3 erres: reduir, reutilitzar i reciclar. Aquests són els valors que abracen ambdues companyies. Era inevitable que els camins de Klassmark i Merell es creuessin. Ara tan sols queda començar a córrer plegats per un 2022 ple d’aventures.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/WhatsApp-Image-2022-01-18-at-11.45.49.jpeg’ attachment=’12322′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #Merrell
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]