GENER 2021 | CANET D'ADRI
Slider

La Cursa

El primer gran objeciu de l’any

Any nou, vida nova. Estrenarem un 2020 ple de bones intencions. Ens inflarem el cap amb bons propòsits irracionals. Es tracta d’això la felicitat? Sovint l’excel·lència resideix en l’eventualitat de les coses quotidianes. Aixecar-se un diumenge, un bon esmorzar i sortir a córrer amb la colla per compartir una nova experiència. Aquelles tradicions que doten de sentit el nostre dia a dia. I aquí estem, a les portes de la novena edició del Trail Rocacorba per donar la benvinguda a tots els quilòmetres que recorrerem plegats en el 2020.

El gener de 2020 tornarem a perdre’ns entre boscos frondosos. Resseguirem els seus corriols i ens aturarem per admirar els paisatges que dibuixa la Vall de Llémena. Tothom reconeix la silueta de Rocacorba amb el santuari omnipresent damunt la roca. Tres itineraris que coronen en el punt més emblemàtic del recorregut. L’Express i el Trail no deixen de sorprendre’ns. Trail running en estat pur. I pels que vulguin compartir alegries i patiment, només heu de trobar un company de fatiga per córrer la Marathon.

El cor del Trail Rocacorba tornarà a bategar a Canet d’Adri. El pavelló d’aquesta població acollirà la sortida i l’arribada de totes les distàncies. A escassos quilòmetres de la ciutat de Girona, us semblarà impossible que estigueu a les portes d’aquest paratge fascinant. Sovint anem fora per trobar el que tenim a casa. Vola entre boscos i muntanyes. Lluita en cada passa. Sent l’alè en cada sospir. Dona la benvinguda a una nova temporada de trail running. El Trail Rocacorba, tornarà a ser el primer gran objectiu de l’any.

Recorreguts

MARATHON

Individual i Equips

TRAIL

EXPRESS

Translate »