[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Rocacorba obre el teló d’una nova temporada de Klassmark

Ragna Debats i Julen Calvó, campions de la Marathon, deixen el seu segell a la jungla

El Trail Rocacorba suma noves mesures mediambientals en el #reset que exigeix Klassmark

Klassmark ha tornat a triar l’escenari de Rocacorba per donar la benvinguda a un 2022 on ha programat quinze esdeveniments. Tots es regiran per un fort protocol mediambiental apel·lant al canvi de mentalitat que demana l’organització. El sol prenia el relleu de l’ambient gèlid del matí per oferir a tots els participants un dia esplèndid de trail running. Corredors amateurs i elit se citaven a Canet d’Adri per sumar junts els primers quilòmetres de l’any. Al davant camins i corriols on la vegetació és més que protagonista. El terreny de joc del Trail Rocacorba és una autèntica jungla. 900 corredors han corroborat per què aquest diumenge 30 de gener.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/SXTtrailrocacorba22-62.jpg’ attachment=’12393′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els primers a entrar en escena han estat els participants de la Marathon. Es tractava de la distància més llarga de la jornada, 38 quilòmetres amb 2200 metres de desnivell positiu, i la que ha congregat alguns dels noms més importants del trail nacional. Aquest fet no ha intimidat un Julen Calvó que ha atacat des d’un inici per presentar la seva candidatura. L’han apretat per darrere, però ningú ha pogut superar les 3h37m16s. Pere Aurell s’ha quedat a les portes de completar la remuntada. Només setze segons entre els dos primers classificats. Lluis Ruiz tancaria el podi d’una cursa que comptava, entre altres, corredors de la talla de Pau Capell, sisè, i Marc Pinsach, cinquè.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/AVAtrailrocacorba22-2.jpg’ attachment=’12395′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

En la baralla femenina Ragna Debats ha dominat de principi a fi aturant el cronòmetre en 4h26m27s per davant de Rosa Navarro i Jenny Arasil. En aquest mateix itinerari s’ha disputat la competició per equips. La millor dupla masculina han estat els germans Cassany, Marc i Quim, després de 4h29m40s hores d’esforç. Jackeline Gómez i Albert Alegre han signat la victòria entre els equips mixtes després d’aturar el cronòmetre en 4h52m55s. Finalment, ningú ha corregut més de pressa que Anna Pujol i Laura Vila. 5h41m48s per convertir-se en la millor parella femenina.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/DSC5791.jpg’ attachment=’12396′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

En la línia de sortida del Trail de 30 quilòmetres amb 1750 metres de desnivell positiu també trobàvem atletes amb moltes coses a dir. Tot i això, Daniel Castillo i Angela Castelló han reafirmat la seva condició de favorits per proclamar-se campions. El primer ha travessat la línia de meta en 2h54m44s i ha estat flanquejat en un podi de molt nivell per Diego Arroyo i Arnau Aranda. La segona s’ha imposat amb un temps de 3h33m49s. Les seves companyes en la foto de les millors han estat Montse Martínez i Catole Portillo.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Daniel-Castillo-Foto-Marc-Ruiz.jpg’ attachment=’12403′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La germana petita del Trail Rocacorba, no menys important, han estat els 20 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu de l’Express. El primer en completar el clàssic puja i baixa al santuari de Rocacorba ha estat Richard Horton amb 1h34m09s davant de Quim Costa i Carles Reposo. En la baralla femenina, aquest honor ha correspost a una Marta Castroviejo que ha travessat la línia de meta després d’1h56m47s d’esforç. Darrere d’ella, segona i tercera, Lorena Cubillas i Irene Fuertes.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/DSC4723.jpg’ attachment=’12390′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail Rocacorba ha arribat a l’onzena edició sent un exemple de sostenibilitat i respecte al medi ambient, però per a aquesta temporada Klassmark s’exigeix encara més. Al costat de la seva comunitat han proposat un #reset per prioritzar allò que realment és important en una cursa de muntanya. L’etiqueta salvatge del Trail Rocacorba desapareixerà si no reaccionem davant l’emergència climàtica. Per aquesta i altra moltes altres raons a les bones pràctiques del passat s’han sumat noves mesures mediambientals. Totes estan fomentades en el model de les tres erres: reduir, reutilitzar i reciclar.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/SXTtrailrocacorba22-106.jpg’ attachment=’12392′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La Montserrat Skyrace agafarà el relleu del Trail Rocacorba el pròxim 13 de febrer. És una oportunitat única per córrer en un dels parcs naturals més fascinants del territori. El contorn tan singular del massís enamora locals i forans. La segona cita de la temporada de Klassmark tornarà a penjar el cartell de “no hi ha dorsals” quan s’esgotin els darrers disponibles de la distància Express.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/SXTtrailrocacorba22-77.jpg’ attachment=’12402′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

MARATHON MASCULÍ
1. Julen Calvó – 3h37m16s
2. Pere Aurell – 3h37m32s
3. Lluis Ruiz – 3h45m02s

MARATHON FEMENÍ
1. Ragna Debats – 4h26m27s
2. Rosa Navarro – 4h38m04s
3. Jenny Arasil – 5h01m45s

MARATHON EQUIPS MASCULINS
1. Marc Cassany & Quim Cassany – 4h29m40s
2. Jordi Gou & Grancesc Arbat – 4h30m29s
3. Jose Luis & Arnau Amadó – 4h45m28s

MARATHON EQUIPS MIXTES
1. Jackeline Gómez & Albert Alegre – 4h52m55s
2. Paloma Lobera & Roberto Sancho – 5h01m29s
3. Helena Mercader & Gerard Llorà – 5h15m48s

MARATHON EQUIPS FEMENINS
1. Anna Pujol & Laura Vila – 5h41m48s
2. Julia Medina & Sònia Castellà – 6h10m02s
3. Carole Serisier & Celia Trevisan – 6h44m20s

 TRAIL MASCULÍ
1. Daniel Castillo – 2h54m44s
2. Diego Arroyo – 2h56m37s
3. Arnau Aranda – 2h56m57s

TRAIL FEMENÍ
1. Àngela Castelló – 3h33m49s
2. Montse Martínez – 3h37m40s
3. Catole Portillo – 4h19m33s

EXPRESS MASCULÍ
1. Richard Horton – 1h34m09s
2. Quim Costa – 1h35m11s
3. Carles Reposo – 1h37m38s

EXPRESS FEMENÍ
1. Marta Castroviejo – 1h56m47s
2. Lorena Cubillas – 1h57m19s
3. Irene Fuertes – 1h58m49s

Tots els resultast AQUÍ

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/DSC5923.jpg’ attachment=’12397′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailRocacorba
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]