[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL I L’EXPRESS TANQUEN UN CAP DE SETMANA MEMORABLE AL CAP DE CREUS

El Trail Cap de Creus ha reivindicat el cor de la Costa Brava d’una manera responsable i sostenible

Arnau Aranda i Angels Llobera han estat els grans protagonistes de la jornada dominical

El Trail Cap de Creus ha baixat el teló d’una nova edició de la cursa del paradís. Si el dissabte 14 els protagonistes van ser els corredors de la Marathon, aquest diumenge 15 de maig els participants del Trail i l’Express han posat la cirereta al pastís a un intens cap de setmana de trail running. Klassmark ha dibuixat tres recorreguts al Parc Natural del Cap de Creus per tornar a brindar l’oportunitat de conèixer el cor de la Costa Brava de la manera més responsable i sostenible: corrent. Els fanàtics a les curses de muntanya van respondre a la trucada de l’organització esgotant els dorsals. La festa a Roses estava assegurada. Si en la primera jornada van brillar Daniel Castillo i Celia Balcels en la Marathon, la glòria del Trail estava reservada a Arnau Aranda i Angels Llobera.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Sortida-1-Foto-Marc-Rius.jpg’ attachment=’13601′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Sortida-Foto-Ferran-Soler.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Tot i això, ha estat la distància Express qui ha obert la jornada de diumenge a les 8:00 h. Horari matinal per evitar les hores més caloroses del dia. Per davant 11,5 quilòmetres amb 550 metres de desnivell positiu amb el Pic de l’Àliga com a gran dificultat. Un recorregut explosiu on el belga Raoul Raus i la francesa Manon Maury han estampat el seu segell. Les dues victòries parlen de la rellevància internacional de la prova. Raus s’ha imposat amb un temps de 53m55s després d’un bonic duel amb Josep Pagès durant tot el recorregut. Marc Cassany tancava la fotografia d’honor. Maury ha signat un registre d’1h11m05s per superar Cecilia Andion i Laura Sitjà. Totes tres han estat protagonistes en la cerimònia de clausura.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Manon-Maury-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13600′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail agafava el relleu de l’Express. A les 8:30 h s’ha donat el tret de sortida de la distància més multitudinària del Trail Cap de Creus. 22 quilòmetres amb 1100 metres de desnivell positiu que ressegueixen els primers quilòmetres de l’Express per connectar amb el tram final de la Marathon al Puig de Sa Cruïlla per baixar a Cala Jóncols, Pelosa i Montjoi. Abans d’arribar a Roses, els participants han de pujar al Pla de les Gates. Un itinerari molt complet on ningú ha corregut més de pressa que Arnau Aranda i Angels Llobera. El primer havia conquerit l’Express el 2019, la segona la Marathon el 2020; des d’aquest 2022 al palmarès de tots dos lluirà també el Trail.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Arnau-Aranda-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13599′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Arnau Aranda arribava a Roses sense expectatives, però ha estat el gran dominador de la prova amb un temps d’1h58m40s. Per darrere, l’experiència de Toti Bes l’ha catapultat a la segona posició. Parlar de Toti Bes és parlar d’un corredor amb un gran palmarès internacional que continua gaudint del trail running com el primer dia. Després de diverses victòries al Trail Cap de Creus, segueix collint èxits al paradís i lluitant de tu a tu contra els més joves. El podi l’ha tancat un gran Adrià Canimas que ha aspirat a cotes majors. En la baralla femenina, Elena Pueyo i Paula Fabregat han flanquejat a Angels Llobera en la foto d’honor. La corredora balear ha estat la millor aturant el cronòmetre en 2h22m06s.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Angels-Llovera-Foto-Oriol-Batista.jpg’ attachment=’13598′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Més enllà dels noms propis, tots els corredors arribaven al Trail Cap de Creus amb les seves pròpies ambicions. Segur que gran part s’han fet realitat en la línia d’arribada de Roses. Klassmark ha treballat molt perquè tots els participants, sense excepció, gaudissin del paradís. Per això, segueixen ferms en la idea d’organitzar esdeveniments responsables i sostenibles. Sense amor i respecte pel medi ambient, els esports a l’aire lliure com els entenem avui en dia deixarien d’existir. L’única empremta que romandrà després del pas de la caravana de Klassmark pel Parc Natural del Parc del Creus és la que ha deixat al cor de tots els corredors.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Zona-cremada-Cap-de-Creus-blackcoffeestudio.jpg’ attachment=’13602′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

TRAIL MASCULÍ
1. Arnau Aranda – 1h58m40s
2. Toti Bes – 2h02m01s
3. Adrià Canimas – 2h02m52s

TRAIL FEMENÍ
1. Angels Llobera – 2h22m06s
2. Elena Pueyo – 2h27m45s
3. Paula Fabregat 2h30m39s
EXPRESS MASCULÍ
1. Raoul Raus – 53m55s
2. Josep Pagès – 54m09s
3. Marc Cassany – 58m02s
EXPRESS FEMENÍ
1. Manon Maury – 1h11m05s
2. Cecilia Andion – 1h12m37s
3. Laura Sitjà – 1h13m07s
Tots els resutats AQUÍ

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Podi-Trail-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13605′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailCapDeCreus
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]