[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

RANXO DONA LA BENVINGUDA A LES UCI GRAVEL WORLD SERIES

Ponts i els camins agrícoles de Lleida tancaran el primer circuit mundial de gravel

La Hutchinson Ranxo Gravel, nova denominació de la prova, proposa dos recorreguts

El camí de Ranxo continua el pròxim 18 de setembre. Ho farà amb la denominació de Hutchinson Ranxo Gravel després de l’acord de Klassmark amb Hutchinson, prestigiosa marca francesa en el desenvolupament i la fabricació de cobertes de bicicleta. No serà l’única novetat. Després d’una exitosa primera edició amb mig miler de participants, la cursa de Ponts fa un pas de gegant per formar part del nou projecte de l’UCI. Davant la creixent popularitat del gravel, el màxim organisme del ciclisme internacional ha impulsat un certamen amb dotze cites arreu del món. Entre elles, la Hutchinson Ranxo Gravel, la distància llarga de la qual serà l’encarregada de tancar les noves UCI Gravel World Series.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Foto-Ranxo.-Pic-Klassmark.-6.jpeg’ attachment=’13782′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Sortida-Foto-Ferran-Soler.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El territori Ranxo és sinònim de gravel. La xarxa de camins i pistes de Lleida parlen de la vida agrícola de la província durant centenars d’anys. Un viatge en el temps entre cultius de cereals i hortalisses, oliveres, vinyes, gira-sols i pastures de ramaderia porcina i avícola. Llargues i infinites pistes que connecten els punts més remots de la demarcació. Des de Ponts, el Pirineu comença a agafar forma per dibuixar uns preciosos altiplans ideals per dissenyar els dos itineraris que donaran color, vida i forma a la segona edició.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Foto-Ranxo.-Pic-Klassmark.-7.jpg’ attachment=’13783′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La distància Large serà el gran repte de la jornada. 166 quilòmetres amb 1900 metres de desnivell positiu que recorren els punts més emblemàtics de les comarques de la Noguera i la Segarra. Aquest és l’escenari que tancaran les UCI Gravel World Series. Després d’onze curses i visitar nou països de quatre continents diferents, el circuit aterrarà Espanya per primer cop. El 25% dels millors homes i dones de cada grup d’edat es classificaran per a l’UCI Gravel World Championship, el campionat del món de l’especialitat, que coronarà els millors ciclistes del planeta.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Foto-Ranxo.-Pic-Klassmark.-9.jpg’ attachment=’13784′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark obre la finestra de la competició amb un segon recorregut; no puntuable pel calendari internacional. L’aventura Medium ascendeix a 101 quilòmetres amb 1100 metres de desnivell positiu que ressegueixen part de l’itinerari de la seva germana gran. Totes dues propostes tenen un denominador comú: el recorregut no està senyalitzat per viure una gran aventura de navegació. Els ciclistes hauran de confiar en la intuïció i el sistema GPS, per completar el repte i tornar airosos al punt de partida de Ponts.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Foto-Ranxo.-Pic-Klassmark.-2.jpeg’ attachment=’13781′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La localitat de Lleida es bolcarà amb l’esdeveniment. Una zona de sortida i arribada de somni, al costat de la llera del riu Segre, donarà la benvinguda a tots els participants. El nom de la prova està estretament relacionat amb Ponts. ‘Lo Ranxo’ és l’escudella que es prepara en aquesta localitat dimarts de Carnaval amb els aliments que dona la gent del poble de manera voluntària. Una tradició centenària que perdura als nostres dies. En canvi, la història de la Hutchinson Ranxo Gravel acaba de començar, però també té tots els ingredients perquè sigui molt llarga.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #RanxoGravel
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]