19 SETEMBRE 2021 | ROSES
Slider

Trail 23K +1200M

1 PUNT ITRA

Tots els participants heu rebut un mail on trobareu el dorsal i l’hora de sortida que us hem assignat en funció del temps que heu indicat al formulari. 

El Trail Cap de Creus segueix un estricte protocol d’actuació, davant l’amenaça del Covid19, per poder gaudir d’una carrera segura i responsable. L’aforament és limitat i a cada participant se li ha assignat un horari per recollir el dorsal i una hora de sortida; les sortides són esglaonades en grups de 50. L’accés al públic a la recollida de dorsals i a la zona de sortida i arribada està prohibit i restringit. Qui vulgui veure les sortides i arribades, l’única opció serà fer-ho allunyant-se uns metres d’aquesta zona o seguint la cursa a la muntanya.

Tots els participants i assistents hauran de fer ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic, així com respectar la distància de seguretat. Després dels primers 300 metres de la sortida neutralitzada, els participants es podran retirar la mascareta però l’hauran de portar a sobre per utilitzar-la en les zones d’avituallament i un cop travessin la línia d’arribada serà obligatòria de nou. Quedarà totalment prohibit quedar-se a les zones d’arribada un cop recuperat i avituallat.

Aquest protocol és d’estricte compliment.

27 setembre 2020

de 8:00 h a 9:20 h

Roses

23k +1200M

5 h max

Translate »