[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL CAP DE CREUS ARRANCA A CÓRRER AMB UNA MARATHON ESPECTACULAR

Daniel Castillo i Celia Balcells brillen en la primera jornada del paradís

El cor de la Costa Brava batega a ritme del millor trail running nacional

La desena primera edició del Trail Cap de Creus ja és una realitat. Els corredors de la Marathon, el recorregut més llarg de tots tres, han estat els únics i grans protagonistes del dissabte 14 de maig a Roses. La primera de les dues jornades no ha defraudat. De fet, amb l’escenari del Parc Natural del Cap de Creus de fons és difícil fer-ho. La febre per córrer en aquest petit gran paradís esgota els dorsals any rere any. El millor trail running nacional ha tornat a pintar el cor de la Costa Brava. Entre ells, un Daniel Castillo i una Celia Balcells que ja formen part de la història d’una de les curses més importants del calendari de Klassmark.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Sortida-Foto-Marc-Rius.jpg’ attachment=’13591′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Sortida-Foto-Ferran-Soler.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La festa ha arrencat a les set del matí per evitar les hores més caloroses del dia. El sol ha apretat amb força durant tota la jornada i la hidratació ha estat un dels punts més importants de la Marathon43 quilòmetres amb 2100 metres de desnivell positiu es poden fer molt llargs i era vital guardar forces per al tram decisiu. El francès Thibault Leroy ha estat el primer a intentar trencar el grup, però Daniel Castillo i Alejandro Villarino no l’han perdut mai de vista. El guió encara no estava escrit.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Thibault-Leroy-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13592′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Després de l’espectacular carena que culmina al cim de Sant Salvador, el tram més lent de la Marathon, i el descens a El Port de la Selva, Daniel Castillo ha imposat la seva llei. Camí de Cadaqués ha marxat en solitari per no abandonar la primera posició fins a l’arribada. Ha creuat la línia d’arribada després de 4h13m17s d’esforç per corroborar que ja és un dels noms més importants del trail nacional. El futur és seu. Alejandro Villarino acabaria segon, mentre que Thibault Leroy ha aconseguit tancar el podi després de lluitar-lo amb tots els honors. Quart, sense anar més lluny, ha entrat un Pau Capell que segueix sumant quilòmetres per a les grans cotes d’aquest 2022.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Daniel-Castillo-Foto-blackcoffeestudio.jpg’ attachment=’13588′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

En la baralla femenina, Ragna Debats era la gran favorita i així ho ha demostrat en els primers quilòmetres fins que un contratemps l’ha obligat a abandonar; segur que torna més forta. El ventall de possibilitats s’obria i Celia Balcells ha aprofitat l’oportunitat per inscriure el seu nom al palmarès de la prova després de 5h02m58s d’esforç. Abril Torrent i Carlotta Finn l’han flanquejat a la foto d’honor. Totes dues han demostrat el seu potencial en una Marathon que també recorria les cales més espectaculars del territori.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Celia-Balcells-Foto-Marc-Rius.jpg’ attachment=’13587′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La distància Trail i Express tancaran el programa del Trail Cap de Creus el diumenge 15. Una oportunitat més per descobrir el cor de la Costa Brava de la millor manera possible: corrent. Klassmark segueix ferm en el seu esforç d’organitzar esdeveniments responsables i sostenibles amb el medi ambient. Per a ells no hi ha elecció. Aquest és l’únic camí per continuar gaudint de curses de muntanya com aquest cap de setmana. Els participants de la prova del paradís saben del que parlem.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Pau-Capell-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13589′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

MARATHON MASCULÍ
Daniel Castillo – 4h03m17s
Alejandro Villarino – 4h17m06s
Thibault Leroy – 4h25m20s
MARATHON FEMENÍ
Celia Balcells – 5h02m58s
Abril Torrent – 5h17m50s
Carlotta Finn – 5h43m50s
Tots els resutats AQUÍ

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Podis-Absolut-Foto-Anna-Vilaró.jpg’ attachment=’13590′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailCapDeCreus
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]