[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL CAP DE CREUS VOL SEGUIR SENT EL PARADÍS DEL TRAIL

Pau Capell i Ragna Debats lideren la participació d’una de les proves fetitxes de Klassmark

Els incendis han colpejat el cor de la Costa Brava en els darrers anys

Per segon any consecutiu iniciem aquesta crònica lamentant un incendi al Cap de Creus. En ple mes de febrer el foc va calcinar 433 hectàrees de matolls, pastures i arbrat en una de les zones més emblemàtiques de la Costa Brava. Va colpejar amb força al terme municipal de Roses, punt de sortida i arribada del Trail Cap de Creus. Els afortunats en aconseguir un dorsal per al cap de setmana del 14 i 15 de maig, veuran les conseqüències en primera persona. La cursa del paradís podria deixar de ser-ho, però Klassmark s’hi nega treballant de manera responsable i sostenible amb el medi ambient. Curses que no deixen empremta per continuar gaudint de l’essència del trail running.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Trail-Cap-de-Creus.-Foto-Klassmark11.jpg’ attachment=’13611′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Sortida-Foto-Ferran-Soler.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Al Trail Cap de Creus se li acaben els adjectius. Camí de l’onzena edició, la prova continua brindant l’oportunitat de córrer al cor de la Costa Brava o, cosa que és el mateix, al Parc Natural del Cap de Creus. El tresor del litoral català continua enlluernant el món catapultant l’esdeveniment a una altra dimensió. Poques curses de muntanya tenen un escenari com aquest, on Klassmark ha dibuixat tres itineraris per donar la benvinguda al paradís a tots els participants. Reptes que proposen un viatge entre el mar i el cel; entre penya-segats abruptes i platges paradisíaques.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Trail-Cap-de-Creus.-Foto-Klassmark12.jpg’ attachment=’13612′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La festa arrencarà el dissabte 14, dia en què la distància Marathon s’endurà totes les mirades a partir de les 7:00 h. Per davant 43 quilòmetres amb 2100 metres de desnivell positiu de pur trail running. La vertiginosa cresta que corona al cim de Sant Salvador Saverdera, sostre de la prova a pràcticament 700 metres d’altitud, n’és un clar exemple. Això sí, les vistes que regala del Parc Natural, a la dreta, i l’Empordà, a l’esquerra, són espectaculars. El Puig Bufadors, el Puig de Sa Cruïlla i el Pla de les Gates seran les altres dificultats del dia. Un recorregut màgic que recorre poblacions de postal com El Port de la Selva i Cadaqués o l’imponent monestir de Sant Pere de Rodes. Sense oblidar racons de somni com Cala Jóncols i Cala Montjoi.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Trail-Cap-de-Creus.-Foto-Klassmark4.jpg’ attachment=’13609′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Amb aquesta descripció era difícil resistir-se a la temptació del Cap de Creus. Pau Capell serà una de les grans atraccions del recorregut Marathon. El català és un dels millors ultrafondistes del planeta i liderarà l’elenc d’estrelles amb la neerlandesa, resident a casa nostra, Ragna Debats. Al costat d’aquestes dues primeres espases del trail running internacional trobem altres noms interessants com el de Daniel Castillo, un dels corredors amb més futur del panorama nacional, Alejandro VillarinoRichard Horton o Marta Muixí, entre d’altres. La germana gran del Trail Cap de Creus, tal com ens té acostumats, tornarà a gaudir de molt nivell.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Trail-Cap-de-Creus.-Foto-Klassmark2.jpg’ attachment=’13613′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Les distàncies Express i Trail agafaran el relleu de la Marathon el diumenge 15. Els primers corredors a sortir a escena seran els de l’itinerari Express a les 8.00 h. Es tracta de la distància més curta i explosiva de la prova. 11,5 quilòmetres amb 550 metres de desnivell positiu amb el Pic de l’Àliga al punt de mira. Compartirà protagonisme amb els 22 quilòmetres amb 1100 metres de desnivell positiu d’un Trail que arrenca a les 8.30 h. Els primers quilòmetres són calcats als de la distància Express fins a connectar amb el circuit Marathon al Puig de Sa Cruïlla per resseguir-lo fins que arriba a la zona poliesportiva de Roses. Abans heu de coronar el Puig Alt, que ofereix una imatge meravellosa del Cap Norfeu.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/05/Trail-Cap-de-Creus.-Foto-Klassmark10.jpg’ attachment=’13610′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail també reunirà alguns dels noms importants del nostre trail running. La neozelandesa Caitlin Fielder s’enfrontarà a una Angels Llobera que ja sap que és guanyar al Cap de Creus. El mateix passa amb Arnau Aranda Julen Calvó a la baralla masculina. Menció especial també mereix la llegenda de la prova Toti BesIrene Fuertes o Jenny Arasil. Tot i això, segur que molts altres atletes aspiren a la glòria final. Una glòria que perseguiran tots els corredors, cadascú amb el seu nivell i els seus objectius, en una nova oportunitat de viure el paradís de la millor manera possible: corrent. El Trail Cap de Creus viurà un cúmul d’emocions durant tot el cap de setmana.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailCapDeCreus
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]