TrailRocacorba
TrailRocacorbaRiera

TRAIL ROCACORBA

La cursa més salvatge

Segurament tothom reconeix la silueta de Rocacorba. Però per arribar-hi hauràs de perdre’t entre boscos frondosos. A més a més, no et creuràs que ets a ben aprop de Girona. Segurament el Trail més salvatge!

ResultatsMedia

MARATÓ

36,5K +1920M

Veure més

TRAIL

24,6K +1320M

Veure més

EXPRESS

17K +720M

Veure més

La cursa en directe

Els teus amics, companys i familiars poden seguir les teves passes durant tota la cursa, tan sols han de descarregar-se l’aplicació, de manera totalment gratuïta.

Google PlayApp Store

FAQS

Si, a totes les curses hi ha servei de guarda-roba a la mateixa zona de recollida de dorsals o check in

Depenent de l’esdeveniment si, a l’apartat d’avituallaments de cada distància surt si existeix el servei o no i si la bossa de vida és retornable o no

Si, si accediu en el botó de localitzacions, allà trobareu on se situen tots els serveis

Si, sempre i quan disposis de fotografia del DNI i targeta federativa o assegurança en cas d’haver marcat que se’n disposava

Si disposes d’una assegurança, gestionada per federacions o empreses privades, que cobreixi accidents esportius, no cal que contractis l’assegurança de la cursa. Assegura’t que inclogui l’activitat de l’esdeveniment. Hauràs de presentar el document de l’assegurança durant l’entrega de dorsals, però serà la teva responsabilitat que compleixi tots els requisits. Si no disposes de cap assegurança, hauràs de contractar la de la cursa per cobrir totes les necessitats.

En el punt 4 del reglament està exposada la nostra política de cancel·lació.