ARBRE TEAM & KLASSMARK: MARCANT LA DIFERÈNCIA A CADA PAS

A l’equip de Klassmark, no només ens apassiona el trail i el ciclisme, sinó també la preservació del nostre medi ambient. És per això que col·laborem amb Arbre Team, una iniciativa que promou la reforestació i la cura dels boscos.

Arbre Team no és només una iniciativa, és un moviment en marxa per al canvi. Treballen incansablement per conscienciar sobre la importància de preservar els nostres boscos, acostant-nos als valors de la natura a través de l’ecologia pràctica.

A Klassmark, estem compromesos activament amb Arbre Team en les nostres curses. Els premis que oferim als guanyadors són esqueixos d’arbres, els quals poden plantar en els llocs que prefereixin. El nostre lema “Trees not tees” reflecteix aquest compromís, donant als participants l’opció de triar entre una samarreta o contribuir a la reforestació.

Recentment, tot l’equip de Klassmark va tenir el plaer de visitar Arbre Team a Sant Martí de Tous. Aquesta zona està sent reforestada després de l’incendi que va tenir lloc. Allà, vam tenir l’oportunitat de col·laborar activament amb ells, plantant tots els esqueixos que les persones que van participar en els nostres esdeveniments durant el 2023 van donar.

Aquesta experiència ens va oferir una visió única del treball inspirador d’Arbre Team i del poder que tenim per canviar el nostre entorn. Estem orgullosos de col·laborar amb Arbre Team i emocionats per veure els fruits d’aquesta associació a mesura que seguim avançant junts cap a un futur més verd i sostenible.

Mira el nostre vídeo a YouTube que narra la nostra experiència recent amb ells i troba més informació sobre Arbre Team al seu lloc web oficial.

¡Junts fem la diferència!