EL COMPROMIS SOSTENIBLE DE KLASSMARK A THE TRAKA 2024

A Klassmark, la nostra missió va més enllà de l’organització d’esdeveniments esportius. Ens esforcem per ser un exemple de sostenibilitat i respecte pel medi ambient. En aquest sentit, treballem amb ClimateTrade, la nostra plataforma certificada per a la compensació d’emissions.

Compensació d’emissions a The Traka

En la nostra última edició de The Traka, hem fet un pas significatiu cap a un món millor. No només hem compensat totes les emissions directes generades per l’organització de l’esdeveniment, sinó que també hem tingut en compte les emissions indirectes, incloent-hi els desplaçaments de tots els nostres participants. Hem adquirit un crèdit de carboni de tres-centes tones, que equival a la plantació de mil vuit-cents arbres. Aquesta acció no només contribueix a la reducció d’emissions d’efecte hivernacle, sinó que també crea ocupació i dona suport a iniciatives mediambientals.

Un Compromís per al futur

Per al futur, volem anar més enllà. A partir del 2024, premiarem els participants que arribin als nostres esdeveniments a Girona utilitzant mitjans de transport sostenibles, com la bicicleta, el tren o vehicles elèctrics. A més, estem treballant per expandir The Traka en l’àmbit internacional, replicant l’esdeveniment en altres països per reduir la necessitat de desplaçaments llargs i fomentar un enfocament més local.

Invitació a l’Acció

Creiem fermament que és essencial que tots en l’àmbit professional de l’esport considerin compensar les seves emissions al final de cada temporada, atesa la quantitat de viatges que es fan. Convidem a tots els nostres participants i col·laboradors a unir-se a aquesta causa utilitzant plataformes com ClimateTrade per contribuir personalment a aquest objectiu.

Gràcies per la vostra col·laboració

Volem agrair a tots els participants de The Traka per la seva contribució a aquest esforç col·lectiu. El vostre compromís i participació són fonamentals per avançar cap a una vida millor. Gràcies per formar part d’aquesta visió i pel vostre esforç conjunt.

Adjunt trobareu el certificat de compensació d’emissions, que acredita la nostra col·laboració amb ClimateTrade i les accions realitzades.