2021 | GIRONA
Slider

Informació

Davant l’evolució del Covid19 al país i el consegüent enduriment de les restriccions i recomanacions cap a la ciutadania, us comuniquem amb tristesa que anul·lem la Girona MTB Challenge. Els últims successos ens han obligat a prendre aquesta decisió. L’avanç de la pandèmia és imprevisible, ràpida i molt lluny del nostre abast. Des de Klassmark us volem agrair la confiança al llarg d’aquests anys i demanem disculpes a qui s’hagi pogut sentir afectat.

GIRONA MTB CHALLENGE

benvinguts al paradís singletrack

Pots anar amb bicicleta de muntanya o amb bicicleta de muntanya. Després d’un quilòmetre de single track només desitges que en vingui un altre, i un altre. Mai abandonaries el paradís de la Girona MTB Challenge. Nosaltres tampoc. Podríem fer un recorregut de centenars de quilòmetres, o millor encara, una cursa de tres dies perquè un ens sembla poc.

La ciutat de Girona és sinònim de ciclisme. Ja no només enamoren els seus carrers estrets i el mirall de les cases al riu, perquè a tan sols un sospir del centre s’obre un nou món sobre dues rodes. Molts llocs per descobrir, molts corriols per perdre’t. Un entorn únic en un lloc únic. No serem nosaltres qui ho desvetllarem,  et retem a què ho facis tu mateix.

Tres dies, tres recorreguts. La Girona MTB Challenge és la millor oportunitat per enamorar-te de la ciutat i l’entorn que l’envolten. Entendràs perquè tants ciclistes professionals l’han convertida en la seva nova casa. Fes-la teva durant tres dies. Tres recorreguts que et transportaran al paradís del single track. 60, 80 i 50 quilòmetres; tres circuits pensats i dissenyats per a tu.

Oblida’t dels maldecaps. El Pavelló Girona-Fontajau, epicentre de la prova, acollirà l’arribada i la sortida de les tres etapes. Adéu als desplaçaments i incomoditats. Ideal per desconnectar amb els teus fent el que més t’agrada. Relaxa’t pels carrers de Girona perquè l’endemà t’estarà esperant una altra jornada de pura bicicleta de muntanya. Benvinguts al paradís del single track. Benvinguts a la Girona MTB Challenge.

Modalitats

3 ETAPES

INDIVIDUAL O EQUIPS

2 ETAPES ‘WEEKEND’

INDIVIDUAL

Translate »