[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL PARADÍS SINGLETRACK CONVERTEIX A GIRONA EN LA CAPITAL DEL MTB

L’estonià Peeter Pruus i l’alemanya Naima Diesner s’alcen amb la victòria de la trilogia de Klassmark

Noemí Moreno, campiona d’equips mixtes, la dona més ràpida de la Girona MTB Singletrack

La Girona MTB Singletrack recuperar el seu estatut. Després de dos anys atípics, el paradís singletrack que envolta la capital catalana ha tornat a saltar fronteres. Durant tres dies, Girona ha estat l’epicentre del millor MTB congregant mig miler de ciclistes arribats de tots els racons del país, d’Europa i fins i tot de la resta del món. La procedència dels guanyadors de la batalla individual, l’estonià Peeter Pruss i l’alemanya Naima Diesner, en són un clar exemple. Ningú volia perdre’s la festa. El que s’ha viscut aquest cap de setmana serà difícil d’oblidar.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Sortida-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13267′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Sortida-Foto-Ferran-Soler.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark ha dibuixat tres recorreguts de somni, amb arribada i sortida a la catifa verda de Fontajau, per enlluernar a tots els participants. Sense desplaçaments ni maldecaps. L’única preocupació dels ciclistes era la de pedalar. Tres etapes per un autèntic parc d’atraccions. Els 53 quilòmetres amb 1200 metres de desnivell positiu del divendres 1 d’abril van ser la primera presa de contacte. El dissabte 2 arribava l’etapa reina que s’enfilava als 83 quilòmetres amb 1700 metres de desnivell positiu. El diumenge 3 tancava el cercle amb un darrer esforç de 54 quilòmetres amb 1200 metres de desnivell positiu. Tres dies per gaudir de la bicicleta de muntanya en la seva màxima expressió.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ attachment=’13268′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El reconegut ciclista Peeter Pruus aconseguia la victòria el primer dia per agafar un lideratge que no deixaria escapar. No ha estat una tasca fàcil perquè les tres etapes s’han decidit a l’esprint. En la lluita sempre hi era el bolivià Ever Alejandro Gómez, però l’estonià era més ràpid als últims metres. Ever cedia el tron ​​conquerit l’any passat a Peeter per només dos segons; d’infart. La història hauria pogut ser diferent sense els problemes mecànics del suís Hansueli Stauffer. Divendres, una punxada l’allunyava de tota opció a la classificació final, però dissabte i diumenge s’ha refet amb dues victòries parcials. L’altre gran protagonista ha estat l’australià Lachlan Morton. La regularitat, sempre a prop dels millors, ha estat premiada amb el tercer calaix del podi.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’13265′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Menys història ha tingut la batalla femenina. L’alemanya Naima Diesner signava el ple de triomfs per dominar amb autoritat la competició. La francesa Clara Donneger i la mexicana Mayalen Noriega l’han acompanyat sempre en la segona i tercera posició. Aquesta darrera també ha conquistat la classificació màster. Divendres al podi es va colar la boliviana Sonia Quiroga, però es va retirar a l’etapa reina a causa d’uns problemes físics que arrossegava. Les classificacions individuals les han completat la llegenda de Tomi Misser en màster 40, sisena posició absoluta, i Juan Antonio Nicolas en màster 50.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Naima-Diesner-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’13263′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Naima-Diesner-Foto-Ferran-Soler.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’organització també oferia la possibilitat d’afrontar la Girona MTB Singletrack en format per equips. En aquesta modalitat participava Noemí Moreno, la dona més ràpida de la trilogia de Klassmark. Per aconseguir-ho ha unit forces amb David Pallares. Tres victòries per alçar el títol d’equips mixtos. Lourdes Cayetano i Nestor Arenas han posat pressió els tres dies, però s’han hagut de conformar amb la segona posició. El podi el tancava la dupla francesa Emma Terrigeol i Laurent Dommain. El desenllaç de la classificació dels equips masculins ha estat tràgica. Eric Escanez i David Peñagodoy han estat els millors de divendres, dissabte i diumenge fins a trencar un pedal. Un d’ells, acompanyat pel seu company, ha arribat a meta pedalant només amb una cama. Han salvat el podi, però la glòria final amb sabor agredolç seria per a Oscar Sebastian i Toni Suárez, mentre Oscar Merino i Albert Ros eren segons.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’13264′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Més enllà dels noms propis, tots els ciclistes tenien motius per somriure. Molts desembarcaven amb l’objectiu de completar el desafiament. Cadascú amb una ambició i repte diferent, però amb la mateixa il·lusió de compartir quilòmetres al paradís singletrack. Girona oferia això i molt més. Fontajau s’ha convertit en una autèntica festa amb música i espectacle en directe per rebre a tots els participants. Klassmark espera que, del primer a l’últim, s’emportin un record inoblidable de Girona. Aquesta és l’energia que converteix a la Girona MTB Singletrack en una de les curses per etapes de bicicleta de muntanya més divertides d’Europa.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Girona-Foto-Anna-Vilaro.jpg’ attachment=’13262′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Girona-Foto-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

ABSOLUT MASCULÍ
1. Peeter Pruus (EST) – 8h25m19s
2. Ever Alejandro Gomez (BOL) – 8h25m21s
3. Lachlan Morton (AUS) – 8h27m31s
ABSOLUT FEMENÍ
1. Naima Diesner (GER) – 10h56m42s
2. Clara Donneger (FRA)- 11h27m01s
3. Mayalen Noriega (MEX) – 12h42m09s
MÀSTER 40 MASCULÍ
1. Tomas Misser (ESP) – 8h37m30s
2. Oriol Colomé (ESP) – 9h01m26s
3. Raúl Rubio (ESP) – 9h04m55s
MÀSTER 50 MASCULÍ
1. Juan Antonio Nicolas (ESP) – 9h49m35s
2. David Ignacio Parraga (ESP) – 10h01m48s
3. Bernardo Zozaya (ESP) – 10h06m07s
MÀSTER FEMENÍ
1. Mayalen Noriega (MEX) – 12h42m09s
2. Nathalie Pignot (FRA)- 14h51m53s
3. Martine Chartier (FRA)- 15h01m13s
EQUIPS MASCULINS
1. Oscar Sebastian & Toni Suárez (ESP) – 9h50m41s
2. Oscar Merino & Albert Ros (ESP) – 9h50m55s
3. Eric Escanez & David Peñagodoy (ESP)- 9h54m24s
EQUIPS MIXTES
1. Noemi Moreno & David Pallares (ESP) – 10h33m08s
2. Lourdes Cayetano & Nestor Arenas (ESP) – 10h36m37s
3. Emma Terrigeol & Laurent Dommain (FRA) – 11h06m17s
Tots els resultats AQUÍ

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Podi-de-liders-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’13266′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #GironaMTBSingletrack
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]