[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

LA MONTSERRAT SKYRACE RECUPERA L’ACCENT ANGLÈS

Els britànics Thomas Adams i Sarah McCormack sumen una nova victòria a Montserrat

La família del trail running es reuneix per celebrar el desè aniversari de la cursa més màgica

La del 2021 no va ser una edició qualsevol. La Montserrat Skyrace era el punt de partida de la nova normalitat de Klassmark després de més de cinc mesos d’inactivitat. La crisi sanitària havia colpejat fort als esdeveniments esportius. El nou protocol exigia sortides esglaonades i fortes mesures de seguretat. Aquest 13 de febrer, la cursa de Monistrol de Montserrat ha recuperat la normalitat apel·lant a la responsabilitat de tots els implicats. La festa del desè aniversari ha estat completa. Els britànics Thomas Adams i Sarah McCormack han revalidat la corona de l’Skyrace aconseguida el 2020. Les restriccions de la pandèmia van impedir que defensessin el títol l’any passat. La Montserrat Skyrace ha recuperat l’accent anglès.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.38.59-2.jpeg’ attachment=’12519′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Parc Natural de la Muntanya de Montserrat ha tornat a encisar els afortunats en aconseguir un dorsal. No cada dia tenim l’oportunitat de córrer en un dels massissos més singulars del territori. Per continuar gaudint d’espais naturals com el d’aquest diumenge, Klassmark ha sumat aquesta temporada noves mesures mediambientals basant-se en el model de les tres erres: reduir, reutilitzar i reciclar. La Montserrat Skyrace ha estat un exemple d’esdeveniment sostenible i respectuós amb el medi ambient.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.45.11.jpeg’ attachment=’12524′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els participants de l’Skyrace s’han perdut entre les agulles rocoses del cor de la muntanya màgica en un viatge de 25 quilòmetres amb 1500 metres de desnivell positiu sense precedents. Thomas Adams ha tornat a estampar el seu segell en un terreny més que conegut. El britànic ha signat la cinquena victòria en cinc participacions per reafirmar la seva condició de llegenda a la Montserrat Skyrace. El 50% de triomfs en la cursa màgica porten el seu nom. Ha pres la sortida de les vuit del matí decidit a completar la maneta. No ha especulat ni un instant i ha liderat la prova de principi a fi per imposar-se després de 2h07m37s d’esforç. Marc Traserra i Andreu Contijoch no quedarien lluny d’Adams per tancar un podi espectacular. Noms com Marc Pinsach, quart, Roger Comellas, cinquè, i Abel Carretero, sisè, corroboren l’alt nivell de la prova. Les places d’honor s’han cotitzat cares.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.38.58.jpeg’ attachment=’12521′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

En la baralla femenina l’hegemonia britànica ha continuat. Sarah McCormack ha calcat el guió del seu compatriota per tornar a aixecar el títol. Ningú ha pogut qüestionar el seu domini ni el registre de 2h30m08s que ha signat a Monistrol. Per darrere, Georgina Gabarró i Mónica Vives s’adjudicaven les places de podi. Totes tres han estat guardonades en la cerimònia dels millors. Marta Molist, la darrera vencedora, i Mireia Pons creuaven la línia d’arribada de la mà per tancar el top5 i realçar els valors del trail running. Molta pota en l’Skyace.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.38.59-1.jpeg’ attachment=’12520′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’altra distància del dia, l’Express de 13 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu, proposava un pujar i baixa a Santa Cicília. Un recorregut més explosiu on han triomfat Marta Muixí i Moha Aarab. La primera ha vençut amb solvència amb un temps d’1h26m51s per davant de Mia Pritchard i Chloe Remy. Més ajustada ha estat la resolució masculina on Aarab superava Richard Horton al tram final per aconseguir la victòria. 1h03m36s pel campió. El podi el completava Luis Miguel Rosario.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.38.59-3.jpeg’ attachment=’12522′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La pluja no ha impedit als adeptes del trail running gaudir d’un territori idíl·lic per a les curses de muntanya. Terra d’espiritualitat, el massís de Montserrat és també un dels punts més icònics de l’excursionisme català. Tots els participants han pogut corroborar en primera persona per què. La propera cita del calendari de Klassmark Trail serà a Palamós el 20 de març. El litoral gironí donarà color, vida i formar una nova edició del Trail Costa Brava. Diferent paisatge, mateixa adrenalina.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.42.50.jpeg’ attachment=’12523′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

SKYRACE MASCULÍ
1. Tom Adams – 2h07m37s
2. Marc Traserra – 2h08m35s
3. Andreu Contijoch – 2h09m00s

SKYRACE FEMENÍ
1. Sarah Mccormack – 2h30m08s
2. Georgina Gabarró – 2h33m51s
3. Mónica Vives – 2h37m26s

EXPRESS MASCULÍ
1. Moha Aarab – 1h03m36s
2. Richad Horton -1h04m10s
3. Luis Miguel Rosario – 1h05m16s

EXPRESS FEMENÍ
1. Marta Muixí – 1h26m51s
2. Mia Pritchard – 1h30m33s
3. Chloe Remy – 1h30m37s

Tots els resultats AQUÍ

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #MontserratSkyrace
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]