[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL MILLOR TRAIL RUNNING PELEGRINA A MONTSERRAT

La desena edició de la Montserrat Skyrace reunirà noms il·lustres del trail

El model sostenible de Klassmark vetlla per la integritat del Parc Natural

Poques curses tenen un escenari com el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Les formes capritxoses d’aquest massís dibuixen un contorn tan singular que el converteixen en un lloc únic. Terra d’espiritualitat i punt de trobada d’escaladors i excursionistes. Ningú no pot resistir-se a la mística del lloc. La Montserrat Skyrace posa rumb aquest diumenge 13 de febrer a la desena edició. L’efemèride congregarà un cartell de luxe. La victòria a Monistrol de Montserrat es vendrà cara. El municipi del Bages, a peu de l’imponent massís, tornarà a acollir l’arribada i la sortida dels dos recorreguts de la cursa més màgica de l’any.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/Montserrat-II.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12483′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El britànic Thomas Adams defineix la Montserrat Skyrace a la perfecció. Anys enrere va quedar enamorat de les agulles rocoses de la muntanya després d’un viatge en família. Motiu suficient per visitar-la amb els amics i gaudir d’aquest entorn extraordinari de la millor manera possible: corrent. Van ser quatre anys on va aconseguir quatre victòries. El 2021 no va poder viatjar a causa de les restriccions. Aquest cap de setmana tindrà l’oportunitat de signar la maneta als 25 quilòmetres amb 1500 metres de desnivell positiu de l’Skyrace.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/Thomas-Adams.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12484′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La germana gran de la Montserrat Skyrace reunirà un gran grup de primeres espases. L’àmplia nòmina de preferits pronostica una de les edicions més espectaculars. Amb Adams trobarem el seu fidel amic Ben Mounsey; tots dos s’enfrontaran a gran part del millor trail nacional. Les opcions de casa passen per les cames de Daniel CastilloMarc Pinsach o Abel Carretero, sense oblidar-nos d’altres noms importants com el de Marc TraserraQuim CostaAndreu ContijochJon Erdaide o Marc Ollé. Es pot demanar més? Sí. En la baralla femenina, les dues últimes vencedores de l’Skyrace no es perdran la festa. Marta Molist, l’actual campiona, i Sarah McCormack, també del clan britànic, prendran la sortida amb la condició de favorites. A la victòria final també hi aspiren corredores de la talla de Mireia PonsÍngrid Ruiz o Monica VivesSophie Grant i Laia Montoya obren, encara més, el ventall de possibilitats. Els veurem a tots en acció a partir de les vuit del matí. Una Skyrace de bojos.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/Marta-Molist.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12480′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Les limitacions de participació lògiques del Parc Natural han tornat a penjar el cartell de “no hi ha dorsals”. Aquestes restriccions són bàsiques per no pertorbar la biodiversitat i els ecosistemes de la muntanya de Montserrat, però Klassmark encara s’exigeix ​​més. L’organització continuarà apostant per marcatge de roba i envasos reutilitzables amb l’objectiu de no produir residus. La Monserrat Skyrace serà un exemple de sostenibilitat i respecte al medi ambient per abanderar el “reset”, canvi de mentalitat, que proposa l’organització. Ha arribat el moment de valorar allò que realment és essencial en una cursa de muntanya.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/Recorregut-III.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12482′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

A les nou hores i trenta minuts serà el torn dels participants de l’Express. Un recorregut de 13 quilòmetres amb 700 metres de desnivell positiu que ressegueix l’itinerari de l’Skyrace fins a Santa Cecília. En aquest punt, la germana gran s’introdueix al cor del Parc Natural mentre la petita pren el camí de tornada a Monistrol de Montserrat. Una distància ideal per als corredors més explosius. Richard HortonKirsty Hall o Ivan Calvó podrien ser algun dels candidats a la glòria final d’una prova molt oberta. Tots dos recorreguts són una oportunitat única per conèixer els secrets del massís de Montserrat. Darrere cada roca i cada forma s’amaga una història. A partir de diumenge en podrem explicar una altra, la de la desena edició de la Montserrat Skyrace.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/02/Sarah-McCormack.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12481′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #MontserratSkyrace
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]