[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL RUNNING RECUPERA
EL SOMRIURE DEL CAP DE CREUS

El Trail Cap de Creus vibra amb els tres recorreguts del desè aniversari

La cursa del paradís corona als campions de les MISSIONx3

Els participants del Trail Cap de Creus han tornat el somriure a un Parc Natural castigat pels incendis de l’estiu passat. Els cors trencats el passat mes de juliol, el foc va cremar més de 415 hectàrees, han tornat a bategar de nou. El desè aniversari del paradís s’ha convertit en una declaració d’amor i respecte cap a un entorn idíl·lic per a les curses de muntanya. El Trail Cap de Creus fa una dècada que enamora a la comunitat del trail running. Aquest 18 i 19 de setembre els afortunats en aconseguir un nou dorsal han pogut comprovar per què.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Sortida-Marathon.-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’10270′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La cita de Roses també ha acollit el desenllaç de les MISSIONx3. Després dels dos primers capítols del Trail Ulldeter i el Trail Catllaràs, el Trail Cap de Creus ha vibrat amb l’última batalla de la trilogia. El prestigiós circuit de Klassmark va més enllà de la competició, parla de curses sostenibles amb l’entorn. Només així és possible dibuixar un viatge del cel al mar, des de les muntanyes del Pirineu als penya-segats de la Costa Brava, sense deixar empremta. Aquesta és la grandesa del trail running i Klassmark n’és un dels grans exponents.

L’emoció del Trail Cap de Creus ha arrencat dissabte 18 a la tarda; l’organització ha dividit el programa en dues jornades pensant en la seguretat de tots els presents. El recorregut Express era la distància ideal per inaugurar el desè aniversari. El primer participant a completar els 11,4 quilòmetres amb 560 metres de desnivell positiu ha estat un joveníssim Jan Torrella de tan sols 17 anys corroborant que la joventut trepitja fort. Ha aturat el cronòmetre en 52m32s per davant de Quim Costa i Roger Comellas. La medalla de xocolata més dolça era per a Josep Pagès en situar-se al capdamunt de les MISSIONx3. En la baralla femenina la victòria parcial era per Núria Artells després 1h07m18s d’esforç, mentre la segona classificada, Helena Florentí, s’alçava amb la classificació global del circuit. Eva Martos les ha acompanyat a la foto de les millors del paradís.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Jan-Torrella.-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’10268′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El diumenge 19 ha corroborat el domini aclaparador de Raul Butaci a les MISSIONx3. Després d’imposar-se a Ulldeter i Catllaràs, ha signat una nova victòria a Roses per tancar un circuit Marathon perfecte. Tres de tres. Ningú ha pogut superar-ho. En aquesta ocasió ha completat els 44 quilòmetres amb 2100 metres de desnivell positiu en 4h13m29s imposant-se a Toti Bes i Chris Jone. Miriam Moreno seria l’altra campiona de la trilogia, però al Cap de Creus no ha pogut optar a les places de podi. L’honor ha estat per Tina Bes, campiona amb 5h15m38s, abril Torrent i Marta Muixí.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Tina-Bes.-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’10271′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail de 22 quilòmetres amb 1100 metres de desnivell positiu ha tornat a ser sinònim de batalla. Eli Gordón i Andreu Contijoch s’han convertit en els grans protagonistes. Gordón ha signat un registre de 2h16m02s per batre Cris Milla i Marta Castroviejo. D’altra banda, Contijoch ha aturat el cronòmetre en 1h49m39s per imposar-se a Aarab Moha i Julen Calvó. La regularitat d’aquest últim l’ha catapultat a la primera posició de les MISSIONx3, mentre Evacris Llobat s’ha convertit en la guanyadora femenina.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Eli-Gordón.-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’10267′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El Trail Cap de Creus ofereix la possibilitat de conèixer el paradís de la millor manera possible: corrent. El Pic de l’Àliga, el Puig Alt, al Puig Bufadors, les cales de Jóncols i Montjoi, al Monestir de Sant Pere de Rodes o els pobles marítims de Port de la Selva i Cadaqués ja formen part de l’ADN d’una carrera que s’ha convertit en un dels clàssics del calendari. Les inscripcions s’esgoten any rere any perquè el paradís enamora. Esperem que segueixi sent així durant molts anys. Per aquesta raó, entre moltes altres, hem de preservar el medi natural que ens envolta. Sense naturalesa, no hi ha futur.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

RESULTATS TRAIL CAP DE CREUS

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Podium-Marathon.-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ attachment=’10269′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

MARATHON MASCULÍ
1. Raul Butaci – 4h13m29s
2. Toti Bes – 4h16m53s
3. Chris Jone – 4h21m58s
MARATHON FEMENÍ
1. Tina Bes – 5h15m38s
2. Abril Torrent – 5h20m52s
3. Marta Muixí – 5h30m18s

TRAIL MASCULÍ
1. Andreu Contijoch – 1h48m39s
2. Aarab Moha – 1h52m04s
3. Julen Calvó – 1h52m41s

TRAIL FEMENÍ
1. Eli Gordón – 2h16m02s
2. Cris Milla – 2h21m59s
3. Marta Castroviejo – 2h27m45s

EXPRESS MASCULÍ
1. Jan Torrella – 52m32s
2. Quim Costa – 53m44s
3. Roger Comellas – 54m56s

EXPRESS FEMENÍ
1. Núria Artells – 1h07m18s
2. Helena Florentí – 1h09m15s
3. Eva Martos – 1h10m20s

TOTS ELS RESULTATS AQUÍ

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

RESULTATS MISSIONx3

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Trailcapdecreuspodis2-1021-1-7.jpg’ attachment=’10272′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

MARATHON MASCULÍ
1. Raul Butaci – 300 pts
2. Felipe González – 264.936 pts

3. Jordi Muxach – 247.470 pts

MARATHON FEMENÍ
1. Miriam Moreno – 272.224 pts
2. Lluisa Ruiz – 256.024 pts
3. Mercedes Moreno – 242.893 pts

TRAIL MASCULÍ
1. Julen Calvó – 289.458 pts
2. Marc Fugardo – 251.208 pts
3. Lluís Roquet – 244.765 pts

TRAIL FEMENÍ
1. Evacris Llobat – 279.084 pts
2. Roser Perez – 233.336 pts
3. Suely Fuentes – 231.294 pts

EXPRESS MASCULÍ
1. Josep Pagès – 286.030 pts
2. Ivan Moreno – 276.510 pts
3. Rajiv Marroig – 274.220 pts

EXPRESS FEMENÍ
1. Helena Florentí – 270.340 pts
2. Sira Angulo – 260.260 pts
3. Gemma Avellí – 243.410 pts

TOTS ELS RESULTATS AQUÍ

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailCapDeCreus

[/av_textblock]

[/av_one_full]