[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

RANXO POSA LA PRIMERA PEDRA DEL NOU PARADÍS DEL GRAVEL

Els camins agrícoles de Lleida donaran vida a la proposta de Klassmark

Ponts serà l’epicentre dels tres recorreguts de la primera edició

La paraula Ranxo cobra sentit a la Catalunya profunda on una teranyina de camins ha teixit la vida agrícola durant centenars d’anys. Pistes infinites que connecten els punts més remots de la Noguera i la Segarra. Klassmark, coneixedor d’això, ha tingut aquest projecte guardat al calaix durant mesos. Ara ha arribat el moment de posar-lo sobre la taula. El diumenge 10 d’octubre els amants del gravel posaran rumb a la localitat lleidatana de Ponts per conèixer el nou paradís d’aquest esport.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Recorregut-Ranxo-VI.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’10780′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Les zones agrícoles de Lleida mantenen l’encant d’abans. Aquest és l’entorn ideal per dibuixar els tres recorreguts de Ranxo. L’organització vol obrir la prova als participants per compartir els secrets d’aquest territori de la manera més sostenible i responsable possible. Klassmark prendrà totes les mesures mediambientals possibles per seguir ferm en la seva lluita contra el canvi climàtic i les seves conseqüències. Un esdeveniment sense empremtes; només la que perdurarà en el record dels ciclistes que aquest diumenge posaran la primera pedra.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Recorregut-Ranxo-II.-Foto-Klassmark.jpeg’ attachment=’10782′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La distància llarga de Ranxo, la Large, proposa un repte de 148 quilòmetres amb 1350 metres de desnivell positiu, la Medium 111 amb 1100, mentre la Short, la més curta de les tres, 54 quilòmetres amb 650 metres positius. Totes elles tenen un denominador comú: el recorregut no està senyalitzat per viure una gran aventura de navegació. Els participants hauran de confiar en la intuïció, i el sistema GPS, per a completar el repte i tornar airosos a punt de partida. Tres propostes per gaudir del gravel en el seu màxim exponent. Aquest racó de Catalunya és idíl·lic per a la pràctica d’aquest esport.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Recorregut-Ranxo-IV.-Foto-Klassmark.jpeg’ attachment=’10781′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El cor de Ranxo batega a Ponts. De fet, el nom de la prova està estretament lligat a la població. ‘Lo Ranxo’ és l’escudella que es prepara a la localitat el dimarts de Carnaval amb els aliments que dona la gent de la vila de manera voluntària. Encara queden mesos per Carnestoltes, però tots els participants podran provar aquesta delícia quan travessin la línia de meta. L’olla bullirà des de les sis del matí al Parc de la Roca del Call, punt de sortida i arribada de tots els recorreguts.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Lo-Ranxo.jpeg’ attachment=’10779′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El parc ofereix tot el que els participants necessiten amb aparcament per autocaravanes i furgonetes. Està situat en la llera del riu Segre i es troba a la banda de Ponts. A més té una zona de gronxadors per als més petits. La festa començarà el dissabte a la tarda amb un concurs de llançar bicicletes i l’opció de personalitzar-les amb All Mountain Style. Klassmark vol que la primera edició de Ranxo sigui l’oportunitat de compartir un cap de setmana en un ambient familiar.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#Ranxo

[/av_textblock]

[/av_one_full]