[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL CAP DE CREUS CELEBRA L’ANIVERSARI MÉS REINVINDICATIU

Un incendi va devastar part del Parc Natural el passat estiu

La cursa de paradís posarà punt final a la trilogia de les MISSIONx3

El passat mes de juliol el foc calcinava més de 415 hectàrees de terreny forestal del Cap de Creus entre Port de la Selva i Llançà. Els nostres cors ploraven d’impotència mentre les flames esborraven part del paradís. Una altra vegada l’estupidesa humana; la principal hipòtesi que va causar l’incendi és una burilla de cigarro mal apagada llançada a la carretera. Sense burilla o no, els desastres naturals s’han succeït aquest estiu. Des d’incendis a pluges torrencials. L’emergència climàtica és una realitat i només un cínic podria negar-la. El Trail Cap de Creus arriba a la desena edició amb poc a celebrar i molt a reivindicar.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/5972085.jpeg’ attachment=’10244′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Klassmark segueix fidel als seus principis. No hi ha un altre mètode possible. Les curses han de ser segures i sostenibles. La màxima prioritat ha de ser l’entorn i el medi ambient. Són els organitzadors i els corredors que s’han d’adaptar a ell. Si el Trail Cap de Creus esgota inscripcions, no és pels arcs i inflables de la sortida i l’arribada, és per la bellesa incalculable d’un parc natural fascinant. Els afortunats en aconseguir un dorsal, les places eren limitades, gaudiran d’un recorregut de trail running pur i verdader. Per aquesta raó, i després de la catàstrofe de l’estiu passat, el paradís viurà l’aniversari més reivindicatiu.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Trail-Cap-de-Creus-VIII.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’10239′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Roses també coronarà als nous campions de les MISSIONx3. El prestigiós circuit de curses de muntanya de Klassmark va proposar un viatge del cel al mar. Després de les cotes altes del Trail Ulldeter i la mitja muntanya del Trail Catllaràs, els penya-segats abruptes del Trail Cap de Creus acolliran el desenllaç de la trilogia. Més ingredients d’emoció per a tres recorreguts que donen l’oportunitat al participant de conèixer el cor de la Costa Brava de la millor manera possible: corrent.

L’organització ha dividit el programa en dues jornades per vetllar per la seguretat de tots els presents. Per aquesta raó, viurem emocions fortes des del dissabte 18 de setembre. A les cinc de la tarda es donarà el tret de sortida dels 11,4 quilòmetres amb 560 metres de desnivell positiu de l‘Express. Una cursa ràpida que corona el Puig de l’Àliga i el Puig Alt per tornar a Roses. Sira Angulo i Josep Pagés arriben com a líders de les MISSIONx3. En la baralla masculina la competència serà salvatge perquè noms com Ivan Moreno i Rajiv Marroig també aspiren al títol, mentre Jan Torella s’unirà a la festa buscant la victòria parcial.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Trail-Cap-de-Creus-IV.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’10242′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El diumenge 19 la jornada arrencarà a les vuit del matí quan els corredors de la Marathon surtin a escena. 44 quilòmetres amb 2100 metres de desnivell positiu per connectar els punts més emblemàtics del Cap de Creus. Des del monestir de Sant Pere de Rodes i Port de la Selva s’aprecien els terrenys calcinats pel foc. El recorregut també visita Cadaqués i creua les meravelloses cales de Jóncols, Pelosa i Montjoi. Raul Butaci intentarà buscar el tres de tres per tancar una MISSIONx3 perfectes. Miriam Moreno és la favorita al títol femení, però la victòria a Roses sembla més complicada amb la presència de noms com el de Tina Bes.

La distància Trail tancarà un cap de setmana espectacular. 22 quilòmetres amb 1100 metres de desnivell positiu que cobraran vida a partir de les nou del matí. El recorregut també corona al Puig de l’Àliga i el Puig Alt per acabar connectant amb la zona de les cales. La regularitat d’Evacris Llobat i Julen Calvó els situa en la millor posició per assaltar la corona de les MISSIONx3 en una cursa on corredors de la talla d’Arnau Aranda, Eli Gordón o Jonathan Mora prometen emocions fortes.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/Trail-Cap-de-Creus-I.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’10240′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Enrere ha quedat aquell 2012 on l’equip de Klassmark trepitjava el paradís per primera vegada com a organitzadors. El Cap de Creus era especial. Si ho era per a ells, també podria ser-ho per als altres. Van seguir la seva intuïció i aquí estan, a les portes del desè aniversari. La cursa s’ha convertit en un referent del calendari nacional de trail running. S’han disputat mil i una batalles, però aquesta història va més enllà de la competició. El Trail Cap de Creus reunirà a corredors de diferents nivells però amb un mateix objectiu: gaudir del trail running en la seva màxima expressió. Sense amor i respecte pel medi ambient això no seria possible. El trail running no existiria.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailCapDeCreus

[/av_textblock]

[/av_one_full]