[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

KLASSMARK RETIRA EL COTXE DE LA RIERA DE ROCACORBA DESPRÉS DE 25 ANYS

Un Renault 4LF consumit alterava l’ecosistema i biodiversitat de l’entorn

La logística de retirar el vehicle abocat a la riera era molt complicada

Missió Renault 4LF. Així ha denominat Klassmark la seva nova acció mediambiental. Entre Rocacorba i el Golany, a prop de la pedra dels 3 Senyors, neix la Riera de Rocacorba a 860 metres d’altitud. Una meravella natural sense precedents que recorre 10 quilòmetres fins a les gorgues de la Font de la Torre, al municipi de Canet d’Adri, a 230 metres d’altitud.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Image-2021-11-22-at-12.46.31.jpeg’ attachment=’11529′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Aquest és el terreny de joc del Trail Rocacorba, una de les curses deganes de Klassmark que ha obert el seu calendari els darrers deu anys. Una cita obligada a finals de gener per a tota la comunitat del trail running. L’any 2012 l’organització recuperava el conegut corriol de la Riera que va quedar tapat per la nevada del 2010. Allà, paralitzat en el temps, descansava el vell Renault 4LF d’en Pitu de Can Vardera; que en pau descansi.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Image-2021-11-22-at-12.46.32.jpeg’ attachment=’11530′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El cotxe s’havia convertit en part de la Riera de Rocacorba alterant el seu ecosistema i paisatge durant 25 anys. L’equip de Klassmark, cansat de veure el vehicle consumit al mig de la naturalesa, tenia un nou repte mediambiental al davant. La tasca de retirar el cotxe no era gens senzilla, però la riera es mereixia tornar al seu estat original amb l’aigua circulant en llibertat com abans.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Image-2021-11-22-at-12.44.48.jpeg’ attachment=’11528′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Klassmark van comptar amb la col·laboració de @movigu.energy, que els hi va subministrar energia mitjançant generadors elèctrics que no generen ni soroll ni fum. La sostenibilitat per sobre de tot. L’equip va serrar i desmuntar el vehicle per peces perquè era impossible logísticament retira’l sencer. Primer, perquè l’indret era de difícil accés. Segon, perquè l’interior del cotxe estava ple de sediments que havia arrossegat la riera.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Image-2021-11-22-at-12.44.48-1.jpeg’ attachment=’11527′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Gràcies a la paciència, manya i l’esforç de tots els membres de Klassmark es va poder retirar el vehicle. La riera de Rocacorba torna a respirar amb llibertat i pot presumir, més que mai, de la seva biodiversitat amb infinitat de gorgs, salts i racons espectaculars. Klassmark sentia el compromís de tornar a la riera tots els moments que els hi havia regalat, tant a ells com als seus corredors.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL VÍDEO DE LA MISSIÓ 4LF AQUÍ

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/11/Captura-de-pantalla-2021-11-22-a-les-12.45.14-1.png’ attachment=’11526′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.youtube.com/watch?v=c_B4FToSljQ’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#Missio4LF

[/av_textblock]

[/av_one_full]