[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

LA GIRONA MTB CHALLENGE
REAPAREIX AMB EL MATEIX ESPERIT

El paradís singletrack de Girona oferirà tres etapes que reivindiquen el territori

L’esdeveniment de Klassmark tornarà a ser un exemple d’un esdeveniment responsable i sostenible

La COVID-19 va arrabassar a l’any 2020 la Girona MTB Challenge. Klassmark va idear una cursa d’un dia per mantenir viu l’esperit, però aquest any recupera el format per etapes. La ciutat tornarà a gaudir amb una de les proves més importants del vell continent. Raons no li falten. El paradís singletrack que envolta la ciutat la converteixen en un lloc únic al món per a la pràctica d’aquest esport. Divendres 18, dissabte 19 i el diumenge 20 de juny Klassmark reivindicarà el territori d’una manera responsable i sostenible. L’organització segueix en lluita contra el canvi climàtic i aplicarà totes les mesures necessàries per no deixar empremta després del seu pas. Aquest és l’únic camí possible perquè les futures generacions puguin seguir concebent aquest esport tal com l’entenem avui dia. La grandesa de la Girona MTB Challenge la trobem al paradís de corriols i camins que envolten la ciutat; i sense naturalesa no hi ha paradís.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/Fontajau-I.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’8634′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El boom de participants i nacionalitats no serà el de les altres edicions, però a poc a poc es va recuperant la normalitat. Els noms del bolivià Ever Alejandro Gómez, l’australiana Brodie Chapman i el luxemburguès Sören Nissen són un clar exemple de l’alt nivell de la prova. A Girona desembarcaran ciclistes de tots els llocs però amb un mateix objectiu: viure el seu esport en el seu màxim exponent. Els participants podran prendre part de la cursa de manera individual o per parelles. Els equips masculins, mixtes i femenins s’uniran a les categories absolutes i màsters. Tots ells estan convocats al Parc de les Ribes de Ter, davant del pavelló de Girona Fontajau, punt d’arribada i sortida de les tres etapes evitant qualsevol desplaçament i mal de cap. Un espai idíl·lic per a albergar un esdeveniment com la Girona MTB Challenge que es troba a escassos cinc minuts del barri vell de la ciutat. L’única preocupació per a tots els participants serà la de pedalar.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/Brodie-Chapman.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’8638′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La lluita pels mallots de líder començarà el divendres 18 a les 16 h. Els corriols nets i ràpids de nord de Girona obriran l’edició més esperada de la Girona MTB Challenge amb 49 quilòmetres i 1000 metres de desnivell positiu. Una oportunitat per conèixer la vida agrícola de la zona pedalant entre camps de conreu, però també entre la densa vegetació dels boscos gironins. Dissabte 19 els participants viatjaran al costat oest de la ciutat a partir de les 9 h. No és una etapa qualsevol, és l’etapa reina de 79 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu; només es cronometraran 70 quilòmetres, ja que l’arribada serà neutralitzada. Als ciclistes els espera un autèntic parc d’atraccions amb senders amb molt ‘flow’. La cursa es tancarà el diumenge 20 amb un recorregut de 56 quilòmetres i 1400 metres de desnivell positiu que mira a la part est de Girona o, millor dit, les Gavarres. Allà esperen les pujades més llargues i constants. Serà l’últim esforç, a partir de les 9 h, per convertir-se en finisher de la trilogia de Klassmark Bike.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/Girona-MTB-Challenge.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’8636′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Aquest és el repte que mou a tot amant del MTB. Als Gómez, Chapman i Nissen els esperem al podi dels millors, però la Girona MTB Challenge és molt més que competició. La cursa també és una oportunitat per conèixer la ciutat, els seus carrers, la seva història, la seva gastronomia, la seva gent… Girona obrirà les portes per oferir molt més que tres dosis de pura i autèntica bicicleta de muntanya. Avui en dia ja ningú dubta que la ciutat és sinònim de ciclisme. Aquest cap de setmana el segell del paradís singletack es tornarà a estampar a la Girona MTB Challenge. Afortunats seran els que ho viuran en primera persona.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/06/Girona-MTB-Challenge-I.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’8635′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#GironaMTBChallange

[/av_textblock]

[/av_one_full]