[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL RUNNING VIBRA A ROCACORBA COM EL PRIMER DIA

Klassmark celebra el desè aniversari de la cursa més salvatge del calendari

Jonathan Romeo, Samuel Dávila, Anna Comet i Gerard Morales, entre d’altres, protagonistes en l’edició més especial del Trail Rocacorba

Deu anys, deu edicions i deu històries a explicar, o millor dit, milers d’històries a explicar. El Trail Rocacorba ofereix a cada un dels seus participants una experiència única. Cada corredor escriu el guió de la seva pròpia aventura. La caravana de Klassmark ha passat per Canet d’Adri aquest cap de setmana, 3 i 4 d’abril, sense deixar empremta per poder gaudir del Trail Rocacorba durant deu anys més.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/Nuria-Hospital.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7582′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’excepcionalitat de moment va ajornar la cursa hivernal al cor de la primavera, però res ha aturat al desè aniversari del Trail Rocacorba. Tornaven les pessigolles i el nus a l’estómac conseqüència de l’adrenalina del dorsal. Mig miler de participants i tres recorreguts dividits en dues jornades apassionants de trail running. Fins a nou sortides s’han cantat a Canet d’Adri. Les curses han canviat en forma, però no en essència. Klassmark ha tornat a aclarir els dubtes, si encara n’hi havia, que les curses poden ser segures i responsables.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/Sortida-I.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7578′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La festa arrencava dissabte amb la distància Express. Jonathan Romeo i Mireia Pons eren els corredors més ràpids a completar el puja i baixa de 20 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu al santuari de Rocacorba. Jonathan Romeo s’imposava a Isaac Barti i Brun Romuald destrossant literalment el cronòmetre per establir un nou rècord. La nova marca: 1h31m19s. Mireia Pons també ha dominat la prova de principi a fi. Anna Guirado i Andrea Castán, segona i tercera, han signat una gran jornada, però s’han quedat lluny de l’1h52m29s de la guanyadora.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/Jonathan-Romeo.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7579′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La Marathon obria la jornada de diumenge. 38 quilòmetres amb 2200 metres de desnivell positiu per descobrir els racons més inaudits de Rocacorba. Manu Vilaseca ha revalidat la seva corona per davant de Cheynna Treto i Ester Encina. No obstant això, la brasilera no ha estat la dona més ràpida. Aquest honor correspon a Núria Hospital amb 4h33m09s; que ha format tàndem amb Albert García per vèncer entre els equips mixtes. En la baralla masculina succeeix el mateix. Els homes més veloços han estat Gerard Morales, llegenda de Roacacorba amb cinc triomfs, i Lluiz Ruiz. 3h56m09 per convertir-se en els dos únics participants en córrer per sota de les quatre hores; la victòria per equips masculins tenia amos. Daniel Cazalla s’apuntava el triomf en la batalla individual superant a Robert Alert i Oriol Coch.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/Gerard-Morales-y-Lluis-Ruiz.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7580′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail tancava la festa. 30 quilòmetres amb 1750 metres de desnivell positiu que també donaven color, vida i forma al segon capítol de les Trail Running Series, la Copa Catalana de Trail de la Federació Catalana d’Atletisme. Anna Comet, després de proclamar-se campiona de l’Express el 2020, pujava un esglaó per calcar el guió al Trail. 3h13m51s per seguir fent història a Rocacorba. Paloma Lobera i Jenny Arasil han completat un podi amb molt honor. Samuel Dávila seria l’altre gran protagonista. Ha compartit part del recorregut amb Jonatan Mora, però el veneçolà ha rematat la feina en el tram final per travessar la línia d’arribada en solitari després de 2h44m27s d’esforç. Jordi Roy tancava el podi.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/Anna-Comet.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7581′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Havia arribat el moment; el moment de bufar les espelmes per apagar-les. Enrere quedaven deu anys memorables de pur trail running i d’aprenentatge constant. Sense corredors l’organització no és ningú, però sense espais naturals com els de Rocacorba les curses de muntanya no tindrien sentit. Klassmark camina més ferma que mai en la seva idea de crear esdeveniments sostenibles i respectuosos amb el medi. Només així podrem seguir gaudint del nostre esport tal com l’entenem ara. La propera cita de Klassmark serà el 25 d’abril; torn del Trail Costa Brava.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/Sortida-II.-Foto-klassmark.jpg’ attachment=’7583′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EXPRESS MASCULÍ
1. Jonathan Romeo – 1h31m19s
2. Isaac Barti – 1h34m02s
3. Brun Romuald – 1h36m54s

EXPRESS FEMENÍ
1. Mireia Pons – 1h52m19s
2. Anna Guirado – 1h57m41s
3. Andrea Castán – 2h02m45s

TRAIL MASCULÍ
1. Samuel Dávila – 2h44m27s
2. Jonatan Mora – 2h46m45s
3. Jordi Roy – 2h49m04s

TRAIL FEMENÍ
1. Anna Comet – 3h13m51s
2. Paloma Lobera – 3h35m32s
3. Jenny Arasil – 3h37m22s

MARATHON MASCULÍ
1. Daniel Cazalla – 4h05m12s
2. Robert Alert – 4h10m40s
3. Oriol Coch – 4h16m09s

MARATHON FEMENÍ
1. Manu Vilaseca – 4h53m42s
2. Chyenna Treto – 5h16m16s
3. Ester Encina – 5h31m19s

MARATHON EQUIPS MASCULINS
1. Gerard Morales & Lluis Ruiz – 3h56m09s
2. Magí Ribas & Martí Torrallardona – 5h08m11s
3. Xavier Belmonte & Jordi Meno – 5h23m00s

MARATHON EQUIPS MIXTES
1. Nuria Hospital & Albert Garcia – 4h33m09s
2. Raquel Bosch & Estanis Gonzalez – 5h28m07s
3. Lorena Ramos & Victor Sanchez – 5h41m32s

MARATHON EQUIPS FEMENINS
1. Gemma Escofet & Monica Diaz – 6h25m07s

TOTS ELS RESULTATS AQUÍ

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/04/TrailRocacorba621-1349.jpg’ attachment=’7592′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailRocacorba

[/av_textblock]

[/av_one_full]