[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

KLASSMARK I VELOCIO UNEIXEN FORCES CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

Ambdues parts oficialitzen l’acord de col·laboració amb un repte ambiental

El repte gravel #ZeroMission neteja la platja que separa l’Estartit de Pals

A les portes d’una nova temporada, Klassmark no perd l’horitzó del seu programa #NoNatureNofuture. De fet, ha renunciat a diferents acords per tan sols treballar amb patrocinadors que segueixen la seva mateixa filosofia. És el moment d’unir forces per combatre el canvi climàtic i els seus efectes. Entre els nous socis hi ha Velocio, una marca tèxtil referent en el món del ciclisme tant per qualitat com valors. Entre l’acord d’ambdues parts neix #ZeroMission, un repte mediambiental per tornar a conscienciar a la comunitat de la greu crisi en la qual vivim.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/DSC_2376.jpg’ attachment=’7145′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

No hi ha millor manera d’oficialitzar un acord de patrocini. Dimecres 24 de febrer a les set del matí ambaixadors de Velocio i l’equip de Klassmark se citaven al barri vell de Girona. No es tractava de cap roda de premsa ni intercanvi de firmes. Era el punt d’inici d’un repte d’autosuficiència que començava amb una premissa: zero emissions. Així doncs, la bicicleta seria el mitjà de transport al llarg de tot el dia. Tots els integrants havien de dur les seves pertinences a sobre. Contaminació zero.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/DSC_2869.jpg’ attachment=’7147′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark va planificar una ruta de 50 quilòmetres pels millors camins i racons de l’Empordà, però amb un objectiu final clar: la platja de l’Estartit. Era el moment de baixar de la bicicleta per netejar sis quilòmetres de platja fins a Pals i, sobretot, agafar consciència sobre la situació insostenible d’una producció de plàstic que ha augmentat 200 vegades el seu valor des de 1950.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/DSC_3175.jpg’ attachment=’7146′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Amb un sac a un costat i l’altre la bicicleta caminant amb cales per sobre la sorra, els participants de #ZeroMission van resseguir el litoral recollint tota la brutícia al seu pas. Entre ella, nombrosos microplàstics de restes de diferents envasos que no es veuen a simple vista, però que posen en perill tota la flora i fauna. El moment èpic del dia va ser creuar la Gola del Ter sense que cap bicicleta acabés al fons del mar. Tota la deixalla recollida va ser abocada al seu corresponent contenidor.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/DSC04756.jpg’ attachment=’7148′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Abans de fer front als 50 quilòmetres de tornada, l’agricultor ecològic de l’Arròs l’Estany de Pals va explicar a tots els integrants de l’expedició les diferències entre la seva tècnica de producció, on l’impacte al medi és molt menor, amb les altres. Malauradament, la producció d’arròs a Pals està en perill. Es tracta de la segona zona de Catalunya, després del Delta de l’Ebre, on la salinització de l’aigua a causa de l’augment del nivell del mar afectarà els conreus.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/DSC_3248.jpg’ attachment=’7144′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Malgrat els mals presagis del canvi climàtic i els seus efectes, també va haver-hi moments de disbauxa entre tots els integrants. Klassmark veu en Velocio una marca puntera del sector. Tots els seus mallots estan fabricats amb teixits reciclats i la col·lecció de culots, a la mesura que és possible, segueix la mateixa línia. A més són l’única marca de roba de ciclisme que destina 1% dels seus ingressos a causes mediambientals. De ben segur que d’aquesta unió en sortiran molts reptes més.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/DSC_2662.jpg’ attachment=’7150′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Fotos: Oriol Batista

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#ZeroMission

[/av_textblock]

[/av_one_full]