#NO NATURE NO FUTURE 2020

CONSUM RESPONSABLE

Eliminem el plàstic d’un únic us. Les ampolles d’aigua són substituïdes per fonts i bidons. Les altres begudes, cola o cervesa, se serveixes en llauna i els plats, coberts i gots són de cartró o fusta, per tal de garantir una cadena de reciclatge sostenible. Els altres materials utilitzats als avituallaments, com les safates de menjar, són reutilitzables.

No oferim espais de publicitat  als nostres patrocinadors en forma de plàstic, com per exemple mostres o flyers a la bossa del corredor. Ho substituïm tot al marc digital. Seguim la mateixa línia en tots els sectors de l’esdeveniment.

Apostem per proveïdors locals i de proximitat per oferir la màxima qualitat en els nostres productes, però la més sostenible.

Minimitzem l’impacte sobre la zona de sortida i arribada utilitzant elements orgàncs, disfressant la cursa el mínim, posant en valor el seu entorn natural o urbanístic. Treballem per seguir buscant la puresa per sobre de l’artificialitat limitant el nombre de participants en tots els nostres esdeveniments.

 

GESTIÓ DE RESIDUS

Eliminem els contenidors de deixalles per instal·lar un únic punt de gestió de residus. A aquesta estació reciclatge hi ha una persona informant on s’ha de llançar cada residu per a garantir una cadena de reciclatge eficient

Contribuim al manteniment i la neteja del nostre entron. Recollint fins a 300kg de deixalles per les Cales del Vedell, el Crit i dels Termes.

STOP

INTRUSISMO

No prohibim, sinó que conscienciem. Volem que el participant conegui i actuï amb coneixement i de manera responsable sobre la fragilitat de l’entorn. Els nostres recorreguts són marcadors amb cinta 100% biodegradable i senyals reutilitzables. No produïm elements de senyalització de plàstic o paper d’un únic ús.

 

No deixem petjada. Repassem i netegem l’entorn després de cada un dels nostres esdeveniments. L’endemà la muntanya s’ha de llevar com l’hem trobada.

MEMORIA HISTÒRICA

Promocionem els actius naturals oblidats com els recorreguts alternatius allunyats dels punts més visitats i de fàcil accés.

Recuperem antics corriols perduts per podar en valor la nostra història. És la fórmula per donar visibilitat als llocs més tranquils, salvatges, purs i remots.

 

Translate »