[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

LA COMUNITAT DE KLASSMARK ES RETROBA A LA LAIKA VIRTUAL RACE

Més de 400 corredors fan realitat la primera cursa virtual de Klassmark

La cursa permet reviure els diumenges de dorsals a tots els participants

Quan va ser l’última vegada que vas fer una cosa per primera vegada? Amb aquest eslògan anunciava Klassmark la seva primera cursa virtual després de més de dotze anys de trajectòria. El cap de setmana del 13 i el 14 del febrer més de 400 participants han tornat a sentir el mal de panxa i els nervis dels dies de carrera. La Laika Virtual Race era l’excusa per tornar a córrer i reviure aquells diumenges de dorsals quan no vivíem sota l’amenaça de la Covid19. No era la cursa somiada, però Laika ha suposat una dosi d’energia brutal, tant per organitzadors com participants, mentre arriba el moment de tornar-se a veure les cares. Klassmark segueix treballant en el seu calendari per quan la situació epidemiològica ho permeti.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/02/Laika-I.-Foto-The-Cycling-Culture.jpeg’ attachment=’6990′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La cursa es podia realitzar des de qualsevol indret del món. De fet s’han registrat activitats des de dotze províncies de l’estat. També hi ha hagut presència internacional amb corredors del Regne Unit, França o Bèlgica. La Laika proposava tres reptes; els participants havien d’escollir entre 5, 10 i 21 quilòmetres. Un cop completat el procés d’inscripció, el corredor rebia un codi que havia d’introduir a l’aplicació mòbil de la cursa. A través d’aquest dispositiu s’ha registrat el temps de cada corredor. Els participants podien córrer des del dissabte 13 de febrer a les 00:01 h fins diumenge 14 de febrer a les 18:00 h. Al portal web de la cursa es poden consultar totes les classificacions.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/02/Laika-II.-Foto-The-Cycling-Culture.jpeg’ attachment=’6991′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark s’ha allunyat de les muntanyes per trepitjar planer. Aquest és el terreny on es pot córrer el més ràpid possible i on s’han registrat la gran majoria d’activitats. Molts corredors han trobat en Laika l’objectiu necessari en aquests dies grisos on la incertesa fa impossible planificar adequadament la temporada. Baixaré dels 40 minuts als 10k? Menys d’1 hora 30 minuts als 21K? Serè el més ràpid de la colla? Rivalitats sanes que havien quedat sense resposta. Gràcies a Laika la comunitat ha reviscut sensacions i emocions que havien quedat oblidades. La flama està més viva que mai. Ara és l’hora de tornar a la natura i, si les restriccions ho permeten, el Trail Rocacorba serà el punt d’inici d’un 2021 on Klassmark esperar poder tornar a oferir curses outdoor sostenibles i de qualitat.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/02/Laika-IV.-Foto-The-Cycling-Culture.jpeg’ attachment=’6992′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Fotos: The Cycling Culture

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#LaikaRace

[/av_textblock]

[/av_one_full]