[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL RUNNING ARRENCA DE NOU A MONTSERRAT

La Montserrat Skyrace obre el calendari de Klassmark després de més de cinc mesos d’inactivitat

La comunitat del trail running tornarà a sentir l’adrenalina del dorsal a la muntanya màgica

Tornar. Durant més de cinc mesos aquesta ha estat la gran incògnita d’organitzadors i corredors. I aquí estem, a les portes d’una nova temporada que semblava que no arrencaria mai. La Montserrat Skyrace farà els honors; un escenari idíl·lic amb el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat com a teló de fons.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/montserrat-skyrace-1120-1-17.jpg’ attachment=’7255′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La cursa segueix el Protocol de Reforç de la RFEA davant l’amenaça de la COVID-19. L’aforament limitat, els horaris fragmentats, les sortides escalonades o les mesures d’higiene no són seran cap novetat. Klassmark ja va demostrar l’estiu passat que és possible organitzar una cursa segura i responsable. Monistrol està a punt per rebre els 500 afortunats que correran a la muntanya màgica aquest diumenge 21 de març.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/Marta-Muixí-2020.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7254′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’Skyrace tornarà a ser la distància predilecta. 25 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu que proposen un viatge entre les agulles rocoses d’uns dels massissos més singulars del territori. Montserrat enamora. La victòria es vendrà cara. A la festa de diumenge també s’uniran els corredors que busquen els primers punts per a les Trail Running Series, la Copa Catalana de Trail Running de la Federació Catalana d’Atletisme.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/Montserrat620-3.jpg’ attachment=’7256′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Una carrera plena d’al·licients que reunirà gran part de l’elit d’aquest esport. Els noms de Núria Gil, Marta Molist, Mireia Pons, Íngrid Ruiz o Caitlin Fielder apareixen en totes les travesses de diumenge. La llista d’aspirants a la glòria masculina encara és més gran. La lideren Andreu Simón, Gerard Morales, Ferran Sampere o Albert Pujol, sense oblidar-nos de corredors de la talla de Pol Riera, Jonatan Mora, Miquel Corbera o Jordi Baixés. La incertesa del retorn a la competició després de molts mesos obren el ventall de possibilitats i candidats.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/Gerard-Morales-II-2020.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7253′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

No serà l’única distància del dia. L’Express de 13 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu proposa un recorregut ideal per als corredors més ràpids, però també per a aquells que s’inicien en el món de les curses de muntanya.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/Anna-Rovira-2019.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’7252′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Montserrat, símbol del muntanyisme català, està a punt per rebre tant a atletes populars com d’elit. En aquesta ocasió, el públic haurà de seguir la cursa des de casa. Serà una novena edició diferent de les anteriors, però el més important és que els participants podran seguir gaudint de l’essència d’aquest esport: la muntanya.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/03/Montserrat620-125.jpg’ attachment=’7257′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#MontserratSkyrace

[/av_textblock]

[/av_one_full]