[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

ADRIÀ NOGUERA OBRE EL TELÓ DE THE TRAKA 360, EL NOU REPTE GRAVEL DE KLASSMARK

La nova aventura de Klassmark vol convertir-se en la ruta gravel de referència del territori

Adrià Noguera és l’escollit per inaugurar un recorregut que promou el turisme net i sostenible

Amb l’objectiu de promoure un turisme net, segur i conscienciat amb el canvi climàtic i els seus efectes, Klassmark ha obert el teló de The Traka 360. Es tracta d’un repte gravel que proposa dos recorreguts, amb sortida i arribada a la Catedral de Girona, que es podran realitzar en qualsevol època de l’any. Adrià Noguera, un dels ciclistes de referència del país, ha estat l’escollit per inaugurar el recorregut llarg de 360 quilòmetres i 4000 metres de desnivell positiu. Klassmark ofereix una segona opció de 300 quilòmetres i 3000 metres de desnivell positiu.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/Traka360_V.jpg’ attachment=’6204′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Noguera va fer realitat el repte durant dues jornades apassionants de gravel per les comarques del Gironès, el Pla de l’Estany, l’Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. Un itinerari que li ha permès descobrir els racons més inaudits de la Costa Brava, la Serra de l’Albera, el Cap de Creus, els Aiguamolls, el Montgrí o Les Gavarres. Llocs fascinants de gran interès natural que donen vida a un recorregut que té totes les paperetes per convertir-se en una referència d’aquest esport. El terreny i l’orografia del territori són ideals per a la pràctica d’aquest esport.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/Traka360_III.jpg’ attachment=’6202′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El diumenge 25 d’octubre era el dia escollit per iniciar el repte The Traka 360. Després de la primera fotografia davant de la Catedral de Girona, Adrià Noguera va gaudir dels primers 160 quilòmetres que el van conduir fins a Port Lligat, a tocar de Cadaqués. Es tractava de la part nord de l’itinerari. Un terreny exigent on Noguera va sumar 2500 metres de desnivell positiu.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/Traka360_I.jpg’ attachment=’6200′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Per endavant quedaven 200 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu. Aquest era l’objectiu del dilluns 26 d’octubre. Adrià Noguera deixava enrere Port Lligat i la pluja matinera per endinsar-se a la part sud del recorregut. Tot esforç té la seva recompensa i després de dos dies intensos tornava airós al punt de partida, la Catedral de Girona. Acabava de posar la primera pedra de The Traka 360.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/Traka360_II.jpg’ attachment=’6201′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Klassmark ha seleccionat meticulosament les millors pistes per oferir la millor experiència  gravel. L’esport en la seva essència. Les vistes que acompanyaran als ciclistes al llarg dels 360 quilòmetres posen de manifest l’heterogeneïtat del territori. The Traka 360 vol convertir-se amb un dels reptes gravel de referència. Per aquest motiu des del portal web també s’oferiran totes les alternatives gastronòmiques i de nocturnitat perquè tothom pugui planificar la seva aventura.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/Traka360_IV.jpg’ attachment=’6203′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Recorregut aquí
Fotos: Roger Salanova

#Klassmark
#NoNatureNoFuture

[/av_textblock]

[/av_one_full]