[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL TRAIL CAP DE CREUS CONCENTRA L’ELIT NACIONAL PER REPARTIR VUIT BITLLETS PEL GOLDEN TRAIL CHAMPIONSHIP

Oriol Cardona i Ainhoa Sanz s’imposen en una cursa vibrant amb una participació excepcional

Els protocols de seguretat i higiene han permès fer realitat un any més la cursa del paradís

Quan l’aperitiu per una jornada de trail és una prova de la categoria de la Marathon del Trail Cap de Creus, està clar que parlem d’un dia especial. Una jornada única on l’elit nacional tenia una parada obligada, ja que en joc hi havia, ni més ni menys, que el passaport al Golden Trail Championship. Davant l’excepcionalitat del moment, les Golden Trail World Series aposten per una única cita a les illes Açores amb els millors corredors del món en competició. La distància Trail repartia vuit bitllets, els quatre millors nois i les quatre millors noies, per la gran cita internacional d’aquest 2020.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/trail-cap-de-creus-1120-103.jpg’ attachment=’6106′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Davant aquest nou paradigma, els 23 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu del Trail ha reunit al bo i millor dels corredors de muntanya a Roses. Una oportunitat única pels corredors tant elit com amateurs per batre’s en les mateixes condicions i amb l’incomparable marc del Parc Natural del Cap de Creus com a escenari. La jornada, tal com es va poder veure ahir, ha estat marcada pel ferri protocol de seguretat i higiene que Klassmark ha fixat en les seves proves. Un cop més, ha quedat demostrat que és possible organitzar una cursa segura i responsable.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/TRAILCAPDECREUS620_-9.jpg’ attachment=’6107′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La cursa ha estat ràpida, elèctrica, vibrant i, sobretot, molt igualada. Les diferències entre els grans favorits han estat mínimes i les posicions de podi s’han capgirat en l’últim terç de recorregut. L’únic que ha aguantat la pressió ha estat Oriol Cardona. L’atleta de Banyoles sempre ha format part del grup capdavanter fins que a l’equador del recorregut ha decidit marxar en solitari. Fins aquell moment, Zaid Ait Malek, Aleix DomenechMarc Pinsach i Antonio Alcalde s’havien postulat com els seus màxims rivals, però cap d’ells acabaria entre els tres primers. El protagonisme seria per Antonio Martínez i Andreu Blanes, que firmaven una cursa de menys a més per assaltar al podi en el moment clau, l’última pujada abans d’encarar la baixada final.
Oriol Cardona sumava un altre triomf de prestigi al seu palmarès després d’aturar el cronòmetre en 1h42m20s. Per darrere, a pràcticament dos minuts de diferència, vivíem un final d’infart. Antonio Martínez i Andreu Blanes arribaven junts a meta compartint el moment de glòria fruit de la gran amistat que els uneix. La remuntada s’havia fet efectiva. Aleix Domenech es quedava a les portes del podi per tan sols set segons, però obtenia l’últim bitllet pel Golden Trail Championship. En canvi, Antonio Alcalde i Marc Pinsach es quedaran sense viatjar a les Açores per menys de vint segons; la competència ha estat ferotge.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/DSC_7443.jpg’ attachment=’6105′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
En la baralla femenina la cursa també ha estat de les que fan afició amb canvis en les primeres posicions, però on també hi ha hagut una corredora sempre al capdavant. Parlem d’Ainhoa Sanz. La primera meitat de recorregut ha compartit protagonisme amb una gran Azara García de los Salmones que no ha pogut respondre a l’atac de Sanz. La corredora basca entrava airosa a Roses per alçar-se amb la victòria després de 2h02m26s d’esforç. Per darrere, la llegenda de l’skyrunning Oihana Kortazar guanyava posicions fins a col·locar-se segona mentre Azara García de los Salmones tancava el podi de les millors. El darrer bitllet pel Golden Trail Championship seria per Júlia Font, una de les corredores amb més futur del país.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2020/10/RSG_4417.jpg’ attachment=’6104′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3rfrk’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El Trail Cap de Creus ha fet vibrar una vegada més a tots els corredors i ha estat un autèntic espectacle en una edició excepcional a causa dels protocols de seguretat imposats per l’organització, però també per ser un dels ponts per accedir al Golden Trail Championship. El nivell de la participació ha estat molt l’alt però Klassmark, com sempre, s’ha bolcat en tots els corredors i corredores que han viatjat a Roses per viure una experiència única.
[/av_textblock]

[/av_one_full]