15 & 16 MAIG 2021 | GIRONA
Slider

THE TRAKA 360

Amb l’objectiu de promoure un turisme net, segur i conscienciant amb el canvi climàtic i els seus efectes, obrim el teló per desvetllar un track sense precedents que posa en valor el més gran que tenim: la Terra. El recorregut The Traka 360 ja és una realitat. Et proposem 2 opcions, 360K + 4000m i 300K + 3000m, amb sortida i arribada a la ciutat de Girona per recórrer els racons més fascinants de la província. Atreveix-te a descobrir aquestes rutes que es poden realitzar en qualsevol època de l’any. Només hi ha una premissa: cada camí ha de superar a l’altre. Hem seleccionat meticulosament les millors pistes per oferir-vos el gravel més pur en la seva essència. Recorre les comarques del Pla de l’Estany, l’Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva. Us esperen els racons més inaudits de la Costa Brava, la Serra de l’Albera, el Cap de Creus, els Aiguamolls, el Montgrí o les Gavarres. Volem consolidar The Traka 360 com una dels reptes més grans del nostre entorn i, alhora, fer-ho d’una manera responsable i sostenible. Amor i respecte pel medi ambient; aquest és l’únic camí. A més apostem per l’aventura bikepacking informant dels millors espots per fer bivac i dels allotjaments i restaurants que et rebran amb els braços oberts al teu pas durant tot l’any. Es pot demanar més?

Tot l’any

Girona

360K +4000m

300K +3000m

GRAVEL & MTB

📌 Punts d’interès TOP: Estany de Banyoles, Requesens, Mas Patiràs, Far de Cap de Creus, Paratge Tudela, Port Lligat, Cadaqués, Cala Joncols, Cala Montjoi, Aiguamolls, Montgrí, Peratallada, Els Metges, Brunyola, Sant Pere Sestronques, Girona, etc.

📌 Establiments TOP: @rocacorbacycling, @restaurant.calmariner, @restaurantcapdecreus, @rustik.emporda, @els_metges, etc.

📌 Parcs i espais de gran interès natural que donaran color, vida i forma a una de les aventures netes i sostenibles de la teva vida.

Translate »