Els amants del gravel i el MTB gaudiran del seu esport en un lloc privilegiat

L’esdeveniment de Klassmark és un dels pilars del Palamós Outdoor Sports Festival

Palamós viurà el pròxim 8 i 9 d’octubre un dels caps de setmana més especials de l’any. El Palamós Outdoor Sports Festival reunirà a tots els amants de l’esport a l’aire lliure en aquesta localitat marítima de la Costa Brava. Entre ells, la família del gravel i el MTB, que tenen en el punt de mira la proposta de Klassmark. Sa Costa Brava oferirà dues jornades apassionants de bicicleta per a tots els nivells. El litoral trencat de la Costa Brava, el laberint de corriols de les Gavarres i els camins idíl·lics de l´Empordà són el millor escenari possible. La màxima prioritat de Klassmark és mantenir-lo intacte. Sa Costa Brava tornarà a ser un exemple de responsabilitat i de sostenibilitat.

La comunitat del gravel se citarà a Palamós el dissabte 8 d’octubre. Klassmark proposa dos recorreguts amb un format innovador on la navegació tornarà a ser un element clau; el recorregut no està senyalitzat. L’itinerari Gravel Large suma 102 quilòmetres amb 1150 metres de desnivell positiu. Durant el recorregut es cronometraran dos trams, la suma dels quals establirà la classificació final. D’altra banda, el Gravel Medium dibuixa un repte de 62 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu amb un tram cronometrat. La sortida de les dues proves serà lliure entre les 10.00 i les 11.00 h. Després de travessar les Gavarres i coronar el Puig Cargol, els ciclistes resseguiran els camins de l´Empordà per tornar al punt de partida pel litoral.

 

La família del MTB prendrà el relleu el diumenge 9 d’octubre. El parc d’atraccions de les Gavarres serà més que protagonista. El recorregut MTB Singletrack Large planteja un repte de 60 quilòmetres amb 1700 metres de desnivell positiu. Un recorregut amb ADN competitiu marcat a la perfecció que congregarà alguns dels noms propis de la bicicleta de muntanya. L’espectacle està assegurat a partir de les 10:00 h. Klassmark suma una altra proposta, la MTB Singletrack Medium de 30 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu, per obrir el ventall de Sa Costa Brava a ciclistes de tots els nivells. La sortida està prevista a les 10:30 h.

Cada participant desembarcarà a Palamós amb diferents objectius competitius però amb la mateixa finalitat: gaudir del seu esport al màxim exponent. Ja hi haurà temps de parlar de guanyadors; Sa Costa Brava vol ser sinònim d’aventura per sobre de tot. A més, el marc del Palamós Outdoor Sports Festival convida tots els ciclistes a prendre part de la seva programació. Un cap de setmana ideal per compartir amb família i amics gaudint tots plegats de l’esport. Zona expo, activitats lúdiques, música en directe, foodtrucks, espai infantil, esdeveniments esportius i, sobretot, Sa Costa Brava.