[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark suma esforços amb l’Ultra Clean Marathon per recollir 550 quilos de brossa

Els 23 equips de la 4a edició de l’Ultra Clean Marathon han recaptat 15.550€ per a 17 entitats ambientals de Catalunya

L’equip Merrell & Klassmark ha tardat poc més de 4 hores en recórrer els 64 quilòmetres entre Terrassa i Barcelona

L’Ultra Clean Marathon ha tornat a posar en evidència que vivim rodejats de plàstics i residus. La situació és insostenible i ja ningú pot negar l’emergència climàtica en la que vivim. Jornades com la d’aquest dissabte 12 de juny serveixen per prendre consciència, però encara queda un llarg camí i poc temps per recorre’l. Per aquest motiu Klassmark exigeix un #reset. Cal canviar la nostra mentalitat d’arrel. Esdeveniments com el d’aquet cap de setmana no haurien d’existir, però malauradament tot indica que la història de l’Ultra Clean Marathon acaba de començar. Klassmark ho tornat a aportar la seva experiència en la part tècnica per impulsar una cursa uneix esport i consciència ambiental; running i plogging.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/SXTlUCM22-71.jpg’ attachment=’13797′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Sortida-Foto-Ferran-Soler.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La quarta edició de l’Ultra Clean Marathon ha reunit 23 equips i 180 corredors per creuar els camps del Vallès, la serra de Collserola i el riu Besòs. De Terrassa fins a Barcelona per sumar un total de 64 quilòmetres. Juntament amb els aproximadament 300 voluntaris que han realitzat accions de neteja als espigons, platges i fons marí de la Ciutat Comtal, s’han retirat del medi ambient 550 kg de residus amb els que s’ha construït un mur de deixalles al Parc de la Barceloneta, punt d’arribada de la cursa. 150 kg d’aquests residus corresponen a envasos lleugers, gairebé 90 a paper i cartró, 52 kg són de residus de vidre i 330 kg són diversos: RAEE, ferralla, tovalloletes, burilles, etc.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/SXTlUCM22-157.jpg’ attachment=’13799′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els equips participants han sortit puntualment a les 8 del matí del carrer de Terrassa. A la cursa s’ha imposat l’equip Merrell & Klassmark amb un temps de de poc més de 4 hores. En segona posició ha quedat l’equip Salomon, seguit de l’equip Tema Litoclean. La classificació final ve determinada no únicament pel temps amb el que han finalitzat el recorregut, sinó també per les bonificacions que es donen a cada equip. Els 10 equips que han recollit més kg de residus han rebut bonificacions en el seu temps de fins a 60 minuts. A més, els equips també han rebut bonificacions per aquelles publicacions a les Xarxes Socials on mencionaven la seva participació a la cursa.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/MRVUltracleanmarathon22-45.jpg’ attachment=’13800′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Des de l’Ultra Clean Marathon es defensa que el millor residu és aquell que no es genera. Per aquest motiu la cursa ha aplicat una sèrie de mesures com ara no tenir el recorregut senyalitzat físicament o no proporcionar materials d’un sol ús. A més, amb el plogging s’afavoreix la consciència dels corredors sobre l’impacte que generen els residus al medi ambient. Cada equip ha participat per a una de les entitats ambientals que treballen a Catalunya per la conservació de la natura, per a la que havia d’aconseguir una donació d’un mínim de 600€. La xifra global recaptada en aquesta quarta edició ha estat de 15.550€, que contribuiran a la millora de la natura. El vincle que s’estableix entre corredors i entitats ambientals és un dels elements més valorats de la cursa.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/SXTlUCM22-135.jpg’ attachment=’13798′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #UltraCleanMarathon
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]