[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La mirada del Trail Ulldeter apunta cap amunt

El trail running té una nova cita amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser

El Trail Ulldeter reivindica l’entorn de Camprodon amb tres itineraris per a tots els corredors

Les mirades del trail running nacional es dirigiran al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser aquest diumenge 19 de juny. Aquest serà l’escenari d’una nova edició del Trail Ulldeter; i ja en van nou. Mig miler de participants desembarcaran a Camprodon per fer realitat la cursa de Klassmark que mira més amunt; concretament als 2.420 metres del Coll de Tres Pics. Aquest serà el sostre d’una distància Marathon a qui li acompanyaran els itineraris Trail i Express per viure una gran jornada de trail.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Trail-Ulldeter-X.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13834′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El Trail Ulldeter té un escenari idíl·lic per organitzar una cursa de muntanya. Grans prats verds esperen tots els participants perquè toquin el cel amb les seves pròpies mans. Klassmark és conscient que la diferència d’aquesta cursa, com totes les del seu calendari, és la biodiversitat de l’espai natural on es troba. Per això continuarà defensant el seu amor i respecte pel medi ambient a ultrança. Curses que no deixen rastre. Aquest és el lema que vol inculcar a tota la comunitat i l’únic camí a seguir per continuar gaudint dels esports a l’aire lliure.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Trail-Ulldeter-V.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13833′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Toni-Misser-Anna-Vilaro.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El recorregut Marathon n’és un bon exemple. 44,5 quilòmetres amb 2.500 metres de desnivell positiu que proposaen un viatge extraordinari de pura naturalesa. Des dels 950 metres de Camprodon fins als cims més emblemàtics de la zona. El segell salvatge d’alta muntanya continua present a la cursa. Els participants ho descobriran a partir de les 7 del matí. Entre ells, l’actual campiona Miriam Moreno o Alejandro Villarino. Tots dos arriben amb la mateixa il·lusió que tots els participants: viure un diumenge inoblidable.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Trail-Ulldeter.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13835′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Peeter-Prus-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Una hora més tard, a les vuit, apareixeran en escena els participants del Trail. Per davant 24 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu on els corredors vorejaran els 2000 metres d’altitud. En aquesta prova el cartell femení és molt interessant amb corredores com Mireia PonsLaia MontoyaIrene Fuertes o Aina Cusí. En la baralla masculina ressalta la presència d’Arnau Aranda. La tercera i darrera sortida serà la de l’Express a partir de les vuit hores i trenta minuts. Una proposta d’11,5 quilòmetres amb 650 metres de desnivell positiu ideal per a corredors ràpids com Josep Pagés o Ivan Calvó.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/06/Trail-Ulldeter-II.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’13838′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/04/Noemi-Moreno-Foto-Sixt-Visuals.jpg’ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Ja no hi ha marxa enrere. La catifa verda del Passeig de Maristrany, una gran zona enjardinada, reunirà tots els amants del trail running que tenien marcat en vermell l’esdeveniment. Raons en tenen. El Trail Ulldeter ofereix tot allò que una cursa de muntanya pot oferir. Cada corredor arribarà a Camprodon amb diferents expectatives. Aquest diumenge cada hora d’entrenament cobrarà sentit quan travessin la línia de meta. Serà el moment d’assolir allò que sempre havien somiat.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #TrailUlldeter
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]