12 SETEMBRE 2020 | GIRONA
Slider

Klassmark continua endavant amb l’organització de The Traka el pròxim 12 de setembre. La cursa se celebrarà dins del marc de la nova normalitat aplicant totes les mesures d’higiene i seguretat que dictin les autoritats sanitàries.

L’organització habilitarà espais comuns amplis i realitzarà sortides esglaonades per grups per garantir el distanciament social obligatori d’1,5 metres a l’aire lliure. Aquest serà el gran tret diferencial de les noves curses.

THE TRAKA GIRONA

Benvinguts al paradís del gravel

A Girona es respira ciclisme en cada una de les seves cantonades. Agafa la teva bicicleta gravel o MTB i fes realitat el somni. T’esperen els millors camins, els millors paisatges, les millors pistes; una autèntica fotografia de postal on tan sols hi faltes tu. Tria la teva distància i gaudeix del teu esport sense carreteres ni corriols.  A les portes de Girona trobaràs tot el que sempre has buscat. Relaxa’t pel barri vell de la ciutat, viu la seva cultura, barreja’t entre la seva gent, gaudeix de la seva gastronomia i, sobretot, pedala com no ho havies fet mai.

El repte que estaves esperant.

Recorreguts

Seguiment del recorregut amb GPS – Recorregut  no senyalitzat