[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Klassmark cita als amants del gravel i el MTB a Sant Gregori

La Santa Vall obrirà el teló de la nova i il·lusionant temporada de Klassmark Bike

La prova arriba a la sisena edició amb l’etiqueta d’esdeveniment residu zero

La localitat de Sant Gregori, a cinc minuts de la ciutat de Girona, tornarà a ser el punt de partida de la nova temporada de Klassmark Bike. La seva comunitat gravel i MTB tenen des de fa mesos el focus posat en el diumenge 6 de marçLa Santa Vall celebrarà la sisena edició com a exemple d’esdeveniment sostenible i respectuós amb el medi ambient. A les bones pràctiques del passat, Klassmark suma noves mesures per demanar un #reset, canvi de mentalitat, i valorar el realment essencial en els esdeveniments esportius a l’aire lliure. Aquest és l’únic camí per continuar gaudint de recorreguts com els d’aquest cap de setmana.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Sortida.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12858′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els primers participants a entrar en acció seran els ciclistes de les modalitats gravel. L’organització ha dibuixat dos itineraris pels més aventurers. Aquí no hi ha cintes ni elements de senyalització. Els participants s’hauran de guiar mitjançant un sistema GPS per completar els 105 quilòmetres amb 950 metres de desnivell positiu de la Gravel Large i els 54 quilòmetres amb 575 metres de desnivell positiu de la Gravel Medium. La navegació serà un dels factors més determinants per resoldre amb èxit els dos reptes. Tots dos regalen la possibilitat de rodar pels camins d’un dels bressols d’aquest esport.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Gravel-II.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12861′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La sortida serà oberta des de les 8.45 a les 9.15 hores. Durant aquest interval de temps, tots els ciclistes hauran de creuar l’arc de meta per iniciar el desafiament. Tot i això, l’organització no prendrà el temps del recorregut complet apostant per un format diferent i innovador on cronometrarà dues seccions de la Gravel Large i una de la Gravel Medium. Més ingredients per a dues propostes que són pura aventura i comptaran amb la presència d’Ulrich Bartholmoes, gran referència de la ultradistància del moment, Olivia DillonMattia Viel o Tayler Wiles. El gravel continua guanyant adeptes.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Olivia-Dillon.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12859′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

A partir de les deu serà el torn de les bicicletes de muntanya. La MTB Singletrack proposa un laberint de 55 quilòmetres amb 1500 metres de desnivell positiu. Un recorregut amb ADN competitiu marcat a la perfecció on tots els participants podran gaudir dels millors corriols de la zona. De fet, la prova ha estat seleccionada per obrir el circuit de la Copa Catalana BTT Marató que organitza la Federació Catalana de Ciclisme. Per evitar aglomeracions, l’organització ha dividit la graella en dues sortides. Per davant, un autèntic parc d’atraccions on veurem en acció ciclistes de la talla Hans Becking, Ever Alejandro GómezRamona GabrielDavid List i un llarg etcètera.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Ever-Alejandro-Gomez.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’12862′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Més enllà dels noms propis, ja hi haurà temps de parlar-ne, Sant Gregori obrirà les portes a gairebé un miler de ciclistes que buscaran en La Santa Vall viure la millor de les experiències. Klassmark fa mesos que treballa per fer-ho realitat. La prova, després de les restriccions de l’any passat, recupera la normalitat per oferir totes les seves virtuts a la plenitud. Tots els amants del gravel i el MTB, sense excepció, se citaran aquest diumenge per compartir un diumenge irrepetible.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #LaSantaVall
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]