2022 | SANT GREGORI
Slider

LA SANTA VALL

El festival de la bicicleta de la vall de llémena

La cursa de la Vall de Llémena. T’esperem a Sant Gregori, a tocar de la ciutat de Girona, per viure un autèntic festival de la bicicleta. Corriols i pistes d’ensomni que faran les mil delícies de tots els participants; la millor manera per descobrir els llocs fascinants de la zona. Un esdeveniment únic pensat per a tots els amants del gravel i el MTB. Tira entre 5 distàncies. Benvinguts a la Vall dels Sants: Sant Grau, Santa Afra, Sant Aniol de Finestres, Sant Martí de Llémena, Sant Gregori i, evidentment, La Santa Vall.

Recorreguts

MTB
LARGE

DISSABTE 27

MTB
MEDIUM

DISSABTE 27

GRAVEL
LARGE

DISSABTE 27

GRAVEL
MEDIUM

DISSABTE 27

MTB
SINGLETRACK

COPA CATALANA
DIUMENGE 28

NOVETATS

MTB singletrack 55k

Els recorreguts competitius Marathon i Starter es fonen en una nova i única distància encara més espectacular: la MTB SINGLETRACK. Es tracta d’un itinerari de 55 quilòmetres marcat a la perfecció on gaudiràs de la velocitat pels corriols més ràpids i divertits de la zona. Un recorregut amb ADN competitiu pensat i dissenyat per als més experts en la matèria. Fes-ho realitat en equips de dos o en format individual i en les seves diferents categories.

MTB ADVENTURE 76K & 44K

La gran novetat per a aquesta temporada. Afegim dos nous recorreguts batejats com a MTB ADVENTURE: la distància llarga de 76 quilòmetres i la curta de 44. En tots dos itineraris et guiaràs mitjançant un sistema GPS per donar-li un esperit més aventurer que competitiu. Pura aventura MTB. La distància llarga també la podràs fer realitat en equips de dos.

La MTB ADVENTURE combina tota mena de terreny. Les pistes són més estretes que les de gravel amb trams i enllaços curts de singletrack. Puja fins als cims més emblemàtics i recorre els principals punts d’interès de la zona. Et portarem als racons més remots i amb més encant. La dificultat tècnica dels recorreguts serà baixa, excepte l’accés a algun punt concret que no et pots perdre. Potser hi hauràs d’accedir a peu, però el lloc t’ho compensarà. Una aventura majúscula on no desvetllarem el track fins al dia abans a la gesta. Si vols paralitzar el temps durant un instant per gaudir de l’entorn i el MTB, aquest és el teu repte.

GRAVEL ADVENUTRE 106K & 62K

L’aposta pel gravel segueix més viva que mai amb els dos itineraris, 106 i 62 quilòmetres, de la GRAVEL ADVENTURE. Una modalitat plena d’al·licients on et guiaràs mitjançant un sistema GPS. La distància 62K segueix apostant per pistes amples en la totalitat del seu itinerari perquè hi puguis rodar còmodament. Les inscripcions són individuals.

El recorregut 106K presenta importants novetats. El perfil del track segueix presentat unes característiques molt rodadores. Al llarg de l’itinerari cronometrarem tres trams. La suma d’aquestes seccions determinarà la classificació final. Obsequiarem als millors, tant en el format individual com en el d’equips de dos.

Translate »