[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’,10′ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px,0px,10px,0px’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

KLASSMARK PUJA A L’ESCENARI DEL PATRONAT COM A EXEMPLE DE SOSTENIBILITAT

#Reset va ser una de les ponències en la Jornada Interclubs Del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona

L’espai ha estat un punt de trobada entre els diferents agents turístics per abordar el tema de sostenibilitat i turisme

Sostenibilitat i turisme. Ens posem al dia?” Aquest era el títol d’una nova Jornada Interclubs impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona el passat 23 de febrer. Un espai on les diferents entitats del patronat han abordat la sostenibilitat com a motor transformador en una aposta pel turisme responsable. Una jornada de caràcter informatiu i pràctic on Klassmark ha agafat el torn de paraula com a exemple de bona pràctica a la Costa Brava Pirineu de Girona.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/03/Captura-de-pantalla-2022-03-01-a-les-11.43.08.png’ attachment=’12814′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=’manually,https://youtu.be/skY35jzhmC4′ target=’_blank’ id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-l0807706′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Oriol Millan, responsable de comunicació, ha pujat a l’escenari per compartir amb els assistents, que han omplert l’Aula Magna de la Universitat de Girona, el #reset que proposen. Klassmark creu que l’única via per combatre la crisi climàtica en la qual vivim, és fer un canvi de mentalitat d’arrel per incorporar nous hàbits al nostre dia a dia oblidant les males pràctiques del passat. Un centenar d’agents del sector turístic van conèixer de primera mà totes les mesures mediambientals que suggereix Klassmark dins del seu sector. És el moment de valorar el que realment és important en un esdeveniment outdoor. Si no protegim el nostre entorn, l’esport a l’aire lliure tal com l’entenem avui en dia deixarà d’existir.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark #JornadaInterclubs2022
#NoNatureNoFuture #Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]