[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

KLASSMARK DEIXA UNA PETJADA POSTIVA DURANT EL 2021

La taxa ambiental de les inscripcions va repercutir directament a projectes ecologistes de grups locals

L’entitat vol seguir liderant els esdeveniments d’esports outdoor sostenibles i respectuosos amb el medi

Klassmark treballa per un model d’esdeveniment sostenible i respectuós amb el medi amb l’objectiu, o millor dit, amb el deure de no deixar rastre. L’única empremta permissible és la que queda al record de tots els participants. Cal preservar els entorns naturals que donen vida a totes les proves d’esport outdoor. Un fet que incrementa amb la vulnerabilitat d’aquests entorns vers un canvi climàtic que cada cop castiga amb més força el nostre medi.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/12/160AD1F7-1C84-4A6A-9D0A-05A93E43F659-1302-00000141B723A12F-copia.jpg’ attachment=’11904′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Estem en deute amb la natura. Per aquest motiu Klassmark va decidir fer un pas més el 2021 aplicant una taxa ambiental, equivalent a un euro per participant, en totes les seves inscripcions. Ja no es tractava de no deixar petjada, sinó de deixar una petjada positiva. Aquesta taxa ha repercutit directament a accions ambientals per millorar les zones on duen a terme la seva activitat.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/DSC_5343.jpg’ attachment=’12313′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els diners recaptats en cada una de les proves s’han destinat a entitats ecologistes. Klassmark volia fugir de les ONG i fundacions a gran escala apostant per grups activistes que impulsen petits projectes de gran rellevància per la nostra Terra. Parlem de persones que posen cos i ànima per combatre l’emergència climàtica amb accions que repercuteixen directament a les nostres costes o muntanyes.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/4tcc.jpg’ attachment=’10191′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Tota la comunitat de Klassmark vol agrair la lluita i el coratge d’aquestes entitats: SOS Costa Brava, Greenpace, Open Arms, Kilian Jornet Fundation, Hàbitats, Osmon i Corriols Vilanna. La taxa ambiental seguirà vigent al llarg d’aquest 2022 per seguir contribuint d’una manera positiva al medi natural. A més, Klassmark manté una col·laboració activa i permanent amb la fundació FrodenoFund, que treballa amb els nens més vulnerables de Salt. Segur que a la llista s’hi sumaran altres col·lectius.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/11/WhatsApp-Image-2021-11-22-at-12.44.48.jpeg’ attachment=’11528′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

D’altra banda, Klassmark seguirà coorganitzant la Ultra Clean Marathon amb la Xarxa per la Conservació de la Natura. Es tracta de la primera cursa ultra de plogging al nostre país i recapta fons per projectes de defensa del medi ambient. També seguirà col·laborant amb la Kedad Trail, la cursa de muntanya que recapta aliments pels més desafavorits. A la primera edició es van recollir 7.000 kg de menjar.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/1tcc.jpg’ attachment=’10188′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Tal com heu vist, Klassmark manté intacte la seva filosofia per aquest 2022. Totes aquestes donacions i col·laboracions aniran acompanyades de les accions mediambientals pròpies que realitzen com a entitat com els múltiples reptes de plogging que van impulsar. Aquestes activitats seguiran més que presents, però la gran novetat serà un projecte de recuperació i conservació d’hàbitats. Klassmark vol seguir sent un referent de sostenibilitat. La preservació és responsabilitat de tots i totes.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#Reset

[/av_textblock]

[/av_one_full]