[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’ULTRA NORTH, LA GRAN NOVETAT DEL TRAIL CAP DE CREUS 2022

El circuit lineal de 80 quilòmetres i 4250 metres de desnivell positiu de Cantallops a Roses serà una de les proves estrelles del programa

Les inscripcions de totes les distàncies s’obren el dimecres 12 de gener a les 12 del migdia

Klassmark arranca un 2022 ple d’emocions on espera compartir infinitat de quilòmetres amb la seva comunitat. La temporada arrancarà al Trail Rocacorba el pròxim 30 de gener. Per endavant, hi ha programats fins a 15 esdeveniments. Entre ells, un dels més importants tornarà a ser el Trail Cap de Creus. La prova del paradís es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de maig i ho farà amb una gran novetat: l’Ultra North. Totes les inscripcions s’obriran el dimecres 12 de gener a les 12 del migdia.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/RS0_0362.jpg’ attachment=’11972′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Als recorreguts Express, Trail i Marathon del Trail Cap de Creus se’ls hi unirà aquest any una distància ultra amb sortida a Cantallops i arribada a Roses resseguint tota la carena del nord. Un circuit lineal de 80 quilòmetres i 4250 metres de desnivell positiu que es convertiran en una de les proves estrelles del programa. L’Ultra North neix amb l’ambició d’oferir una ultra aventura de trail running sense precedents.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/St-Pere-de-Rodes-20.jpg’ attachment=’11973′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La totalitat del recorregut regala unes vistes fascinants de la Costa Brava més salvatge; des de la panoràmica a 1500 metres del Puig Neulós fins arran de mar a Roses, Cadaquès, Llançà o el Port de la Selva. Les places de l’Ultra North seran limitades i Klassmark oferirà als seus corredors els millors serveis perquè gaudeixin d’un dia inoblidable. A més, tots els participants aniran geolocalitzats perquè amics i familiar puguin seguir la seva gesta minut a minut. Segons els arxius meteorològics, hi ha una alta probabilitat de bon temps pel cap de setmana del 14 i 15 de maig. Tots els indicadors preveuen unes condicions atmosfèriques ideals per fer realitat el repte.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/Trailcapdecreus-1021-1-97-1.jpg’ attachment=’11974′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’Ultra North liderarà el #RESET que proclama Klassmak per la vigent temporada per combatre l’emergència climàtica en la qual vivim. La prova vol ser un exemple de sostenibilitat i respecte a la natura. 
L’estiu de 2022 farà 10 anys dels focs de l’Empordà i 10 anys que Klassmark organitzava una cursa solidària per recaptar fons  a Cantallops. L’equip guarda un gran record d’aquell dia, del poble i de la carena del nord. Ara, tenen la necessitat de recordar aquells fatídics dies on el nord de Catalunya es va veure massa castigat. L’Ultra North també recuperarà la memòria d’aquells dies.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2022/01/221513_115340218611621_372585557_o.jpeg’ attachment=’11970′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailCapDeCreus
#UltraNorth

[/av_textblock]

[/av_one_full]