[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

SUNSET TRAIL O CÓRRER A LA COSTA BRAVA QUAN CAU EL SOL

Palamós acollirà una nova cursa de muntanya de Klassmark

La Sunset Trail reivindica la Costa Brava més autèntica

Palamós es torna a citar amb el trail aquest dissabte 23 d’octubre. Després de l’èxit del Trail Costa Brava, la cursa va celebrar el passat mes d’abril la quarta edició, Klassmark ha tornat a posar el punt de mira en aquesta localitat marítima. La Sunset Trail no neix per substituir-la, sinó per oferir un repte diferent i engrescador. Els amants d’aquest esport tindran l’oportunitat de tornar-se a enamorar d’aquest racó de la Costa Brava quan caigui el sol.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/trail-costa-brava1120-1-51.jpg’ attachment=’11093′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La cursa de Palamós també pretén conscienciar sobre l’impacte de l’home en el medi. Les platges i paisatges del litoral gironí sovint conviuen amb urbanitzacions i complexos hotelers. Cal recalcar quin és el veritable valor del territori. La cursa del dissabte descobreix camins i corriols de la Costa Brava, però ho farà sense deixar empremta. Klassmark vol seguir reivindicant l’autèntica costa, aquella que només es podrà mantenir si s’actua immediatament contra l’escalfament global i les seves conseqüències.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/TrailCostaBrava621-072.jpg’ attachment=’11091′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La zona de l’estenedor de xarxes, al costat del Port de Palamós, acollirà la sortida i l’arribada de la Sunset Trail. Per davant un recorregut de 16 quilòmetres amb 500 metres de desnivell positiu on els corredors faran front a un terreny heterogeni amb pedres, sorra, arrels o roques. La primera meitat de la prova transcorre per l’interior fins a connectar amb el litoral per resseguir l’autèntica costa fins a la línia de meta. L’organització obre la possibilitat de fer front al repte de manera individual o compartint l’experiència amb un company d’equip. La festa començarà a les 16 hores i 30 minuts fins que caigui el sol.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/trail-costabrava_2111-_-1-379.jpg’ attachment=’11092′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La Sunset Trail serà una de les moltes activitats del 1r Festival d’Esports a l’Aire Lliure de Palamós. La localitat del Baix Empordà ha programat diferents competicions i activitats tant esportives com lúdiques al llarg de tot el cap de setmana que aniran acompanyades d’una zona d’exposició. Un cap de setmana ideal per compartir amb família i amics per gaudir tots junts de l’esport. De fet, l’activitat de Klassmark no s’aturarà dissabte. Diumenge serà el torn de les dues rodes, la comunitat del gravel i el MTB donar color, vida i forma a la tercera edició de Sa Costa Brava.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#SunsetTrail

[/av_textblock]

[/av_one_full]