[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Sa Costa Brava torna a citar el millor gravel i MTB a Palamós

Sa Costa Brava reapareix al calendari de Klassmark després d’un any d’absència

Els amants del gravel i el MTB podran escollir entre cinc recorreguts

L’espera ha acabat. Una les moltes coses que va posposar la crisi sanitària ha estat la tercera edició de Sa Costa Brava. Diem posposar perquè un festival de la bicicleta d’aquestes característiques no podia desaparèixer. I aquí estem, un any més tard del previst, però a les portes de la cita de Palamós amb les dues rodes. Aquest diumenge 24 d’octubre Klassmark ha convocat a tots els amants del gravel i el MTB. Tots. Fins a cinc propostes ha dibuixat l’organització per fer les delícies de tots els participants indiferentment del seu nivell o condició física. En Sa Costa Brava hi ha un repte per a tots.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Sa-Costa-Brava-3.-Foto-Klassmark.jpg.jpg’ attachment=’11101′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El litoral trencat de la Costa Brava, el laberint de corriols de les Gavarres i els camins idíl·lics de l’Empordà dibuixaran els recorreguts de Sa Costa Brava. Un lloc idíl·lic per a la bicicleta. Per aquest motiu l’esdeveniment de Klassmark tornarà a ser un exemple de responsabilitat i sostenibilitat. És essencial no deixar cap mena d’empremta per seguir gaudint del gravel i el MTB tal com l’entenem fins ara. Sense amor i respecte pel medi ambient els esports outdoor no existirien.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Sa-Costa-Brava-2.-Foto-Klassmark.jpg.jpg’ attachment=’11100′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Des de les nou del matí se succeiran les sortides a l’estenedor de xarxes, al costat del Port de Palamós. Hi ha reptes per tots els gustos. Els participants més competitius tindran el seu punt de mira posat en la MTB Singletrack. Un recorregut de pura bicicleta de muntanya que proposa un viatge pels camins i corriols de les Gavarres durant 52 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu. El segell singletrack segueix present en aquesta distància. L’organització també ofereix la possibilitat de compartir el camí amb un company d’agonia.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Sa-Costa-Brava-8.-Foto-Klassmark.jpg.jpg’ attachment=’11104′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Els altres dos reptes de MTB són pura aventura. Estan pensats per participants que busquen noves experiències. Ni el recorregut MTB Large ni el MTB Medium estan marcats, deixant en mans del ciclista la navegació durant la prova. Serà la seva intuïció, i el sistema GPS, qui els conduirà al llarg dels 65 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu o 47 quilòmetres amb 1000 metres de desnivell positiu. Els itineraris no són tan tècnics i exigents, però amaguen alguna sorpresa per fer palpitar a tots els participants.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Sa-Costa-Brava-7.-Foto-Klassmark.jpg.jpg’ attachment=’11103′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
En les modalitats gravel, que també es poden fer front amb una bicicleta de muntanya convencional, segueixen la mateixa filosofia. Els dos circuits tenen tots els ingredients per fer del diumenge una aventura majúscula. La Gravel Large de 109 quilòmetres amb 1100 metres de desnivell positiu i la Gravel Medium de 50 quilòmetres amb 600 metres de desnivell positiu també trenquen les regles del joc. Aquí tampoc hi ha cintes ni elements de navegació, però si l’instint no els hi falla, els ciclistes arribaran al paradís de l’Empordanet, al Parc Natural del Montgrí o a la plana del Baix Ter.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Sa-Costa-Brava-5.-Foto-Klassmark.jpg.jpg’ attachment=’11102′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Sa Costa Brava serà una de les moltes activitats del 1r Festival d’Esports a l’Aire Lliure de Palamós. La localitat del Baix Empordà ha programat diferents competicions i activitats tant esportives com lúdiques al llarg de tot el cap de setmana que aniran acompanyades d’una zona d’exposició. Un cap de setmana ideal per compartir amb família i amics per gaudir tots junts de l’esport. De fet, l’activitat de Klassmark començarà dissabte. Els corredors de muntanya també es reuniran a Palamós per fer realitat la primera edició de la Sunset Trail.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#SaCostaBrava

[/av_textblock]

[/av_one_full]