[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

PALAMÓS TANCA EL DISSABTE CORRENT LA SUNSET TRAIL 

Irene Fuertes, Arnau Aranda i Victor Da Costa, els més ràpids de la Sunset Trail

La cursa de muntanya de Klassmark ha estat una de les activitats del Festival d’Esports a l’Aire Lliure de Palamós

Córrer per la Costa Brava és una gran idea per tancar un dissabte de tardor. Aquest era el pla que havia traçat la Sunset Trail pels 400 corredors que s’han citat aquest dissabte 23 d’octubre a Palamós. No era la primera vegada que la caravana de Klassmark s’aturava en aquest municipi. Després de quatres edicions del Trail Costa Brava, i les que queden, era el moment d’oferir una cursa de muntanya amb un format diferent. La crisi sanitària havia impedit el naixement de la Sunset Trail, però un any més tard la comunitat del trail running ha pogut gaudir d’aquest racó de la Costa Brava quan cau el sol.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Chirstian-Meier-Chris-Jones.-Foto-Dani-Muvisuals.jpg’ attachment=’11159′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Una llum brutal a l’estenedor de xarxes, amb el sol amagant-se per darrere de les muntanyes, esperava l’arribada dels corredors. Des d’allà mateix, al costat del Port de Palamós, s’havia llançat a les 16 hores i 30 minuts la cursa. Un recorregut de 16 quilòmetres amb 500 metres de desnivell positiu que transcorria per l’interior fins a connectar amb el litoral per tornar al punt de partida per la costa. Pedres, arrels, sorra, roques… un recorregut més que heterogeni per reivindicar l’autèntica costa.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Cala-Estreta.-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’11158′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Els corredors més ràpids entre tots els participants en completar el recorregut han estat Victor Da Costa i Arnau Aranda que han unit esforços per alçar-se amb la victòria entre els equips masculins. Ningú ha corregut més de pressa que 1h12m00s. Els altres protagonistes en les batalles per equips han estat Inni Font i Aina Casas, la millor dupla femenina amb 1h41m20s, i Eva Martos i Marc Castellsalgué, la primera parella mixta en travessar la línia d’arribada amb 1h31m30s.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Arnau-Aranda-David-Da-Costa.-Foto-Ferran-Soler..jpg’ attachment=’11157′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
En la classificació individual trobem a la noia més ràpida de la jornada. Irene Fuertes ha aturat el cronòmetre en 1h27m14s després de sentenciar a les seves rivals en la segona meitat de carrera. Paloma Lobera i Jenny Arasil l’han flanquejada en un podi de molt nivell. L’honor de la victòria masculina ha estat per un Roger Comellas que ha necessitat 1h12m38s per fer realitat la Sunset Trail. En la foto d’honor també apareixen uns més que superlatius Oscar Martínez i Isaac Duarte.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Irene-Fuertes.-Foto-Ferran-Soler.jpg’ attachment=’11160′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La Sunset Trail ha estat un exemple de respecte i amor pel medi ambient. Només així podrem seguir gaudint d’entorns com els de la Costa Brava que sovint han estat massa castigats. Valors que haurien de reivindicar tots els esports outdoor per seguir gaudint d’aquests esports, com a mínim, com ho fem ara. De fet la cursa de Klassmark ha estat una de les moltes activitats del 1r Festival d’Esports a l’Aire Lliure de Palamós. La localitat del Baix Empordà ha programat diferents competicions i activitats tant esportives com lúdiques al llarg de tot el cap de setmana.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/10/Podis-absoluts.-Foto-Dani-Muvisuals.jpg’ attachment=’11161′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Tots els resultats AQUÍ.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kugpw0dh’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#SunsetTrail

[/av_textblock]

[/av_one_full]