[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

KLASSMARK SE SUMA AL REPTE DE LA KILIAN JORNET FOUNDATION

El Challenge for Nature commemora el Dia Mundial de la Protecció de la Natura

L’staff de Klassmark recull 300 quilos de brossa de les cales del Cap de Creus i recapta 1000€

Klassmark ho ha tornat a fer. El divendres 10 de setembre va reunir part del seu equip al Cap de Creus on el pròxim 18 i 19 de setembre tindrà lloc una de les curses més especials del calendari. No obstant això, aquesta crida no responia a cap esdeveniment. Era el moment de seguir en lluita i reafirmar el seu compromís amb el medi ambient. No hi havia millor manera de fer-ho que dins del marc del Challenge for Nature, el repte esportiu impulsat per la Kilian Jornet Foundation.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/3tcc.jpg’ attachment=’10190′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La fundació de Kilian Jornet comparteix la filosofia de Klassmark. Treballa per la preservació dels entorns de muntanya i creu que és vital conservar i gestionar les muntanyes de manera sostenible. El canvi climàtic està posant en perill aquests entorns i cal reaccionar abans que sigui massa tard. Aquest és el motiu de ser del Challenge for Nature i la raó per la qual Gerard Freixes, Cristina Bosch, Carla Guallar, Sergi Oliveras, Raquel Torrubia, Aniol Montes, Júlia Baró, Quim Garzón, Yasin Khatira i Júlia Martí van unir esforços.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/4tcc.jpg’ attachment=’10191′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
El Challenge for Nature commemora el Dia Mundial de la Protecció de la Natura, el 18 d’octubre, llançant un repte esportiu a tota la comunitat. L’objectiu del repte és recaptar diners per tirar endavant un dels projectes de Protecció de la Natura proposats per la fundació. Klassmark va respondre a la crida reunint a deu integrants del seu staff. Tot i que el repte era merament esportiu, van optar per una acció de plogging per dur a terme una activitat esportiva amb un impacte directe a la natura.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/2tcc.jpg’ attachment=’10189′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
Klassmark va recaptar 1000€, diners que ajudaran a impulsar un dels projectes proposats, però el repte va molt més enllà. Entre tots els membres de l’equip van sumar un total de 55 quilòmetres per recórrer totes les cales del Cap de Creus, des de Port de la Selva fins a Roses, mentre recollien tota la brossa abocada en aquests tresors naturals. 300 quilos de deixalla. Aquest va ser la quantitat de brossa recaptada que mostra la gran quantitat de residus sense utilitat que generem.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/09/1tcc.jpg’ attachment=’10188′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#ChallengeForNature

[/av_textblock]

[/av_one_full]