[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

UN TRAIL CATLLARÀS COM EL DEL PRIMER DIA

Klassmark desembarca a La Pobla de Lillet després que la crisi sanitària impedís fer-ho el 2020

El Trail Catllaràs corona a Raul Butaci, Tati Orquiola, Marc Traserra, Irene Fuertes, Josep Pagès i Natàlia Gonzalez

Si hi ha un lloc especial per Klassmark, és La Pobla de Lillet. Amor a primera vista des del primer dia; dels de veritat. Ha plogut des d’aquell dia de 2013 quan es començava a escriure la història del Trail Catllaràs. Una història que meravellava als d’aquí i als d’allà. La Serra del Catllaràs era un territori desconegut per a molts, però amb el pas dels anys s’ha convertit en un dels grans escenaris de les curses de muntanya. La crisi sanitària del 2020 deixava al calendari de Klassmark sense el Trail Catllaràs. Masses mesos i dies sense veure els poblatans, però aquest diumenge 1 d’agost de 2021 tothom ha pogut observar que la química amb La Pobla de Lillet era la mateixa que la del primer dia.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/08/sortida.png’ attachment=’9875′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Una de les grans sorts dels poblatans és viure en el rovell de l’ou de la Serra del Catllaràs. Els tres recorreguts proposats per l’organització han tornat a corroborar que és un espai natural ideal per gaudir del millor trail running. Els corredors s’han retrobat amb punts icònics com el Prat Gespador, Malanyeu, Sant Romà de la Clusa, el Refugi Ardericó o el Xalet del Catllaràs, però aquest any l’organització els hi guardava una sorpresa final. L’arribada triomfal a La Pobla de Lillet ha estat de les més èpiques que es recorden; els participants havien de remullar-se els peus per creuar fins a dues vegades el riu i travessar la línia d’arribada que estava situada a la llera. Més ingredients per batejar al Trail Catllaràs com la cursa més salvatge.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/08/cursa-1.png’ attachment=’9880′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

Els corredors més matiners han estat els de la Marathon40 quilòmetres amb 2.600 metres de desnivell positiu que arrancaven a les set del matí. Raul Butaci ha calcat el guió del Trail Ulldeter per sumar la segona victòria de les MISSIONx3; la cita del Catllaràs forma part del prestigiós circuit de curses de muntanya de Klassmark. Butaci ha travessat la línia d’arribada en 4h17m52s per imposar-se a un combatiu Victor del Aguila que s’ha quedat a menys d’un minut de la glòria. Marc Màrmol ha completat la foto dels millors. En la baralla femenina, la gran protagonista ha estat Tati Orquiola. La segona i tercera classificada, Fatima Bermudo i Jelena Malyseva, han quedat lluny de les 5h43m54s de la campiona.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/08/butaci.png’ attachment=’9868′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La distància Trail de 21 quilòmetres i 1400 metres de desnivell positiu ha viscut un final d’infart, sobretot entre les noies. Les tres primeres classificades han arribat a La Pobla de Lillet amb menys d’un minut de diferència. Tot i això, la victòria d’Irene Fuertes és incontestable després de liderar tota la cursa. La seva emoció era palpable en la línia d’arribada després de 2h39m38s. Cris Millà i Aida Pérez l’han flanquejada en el podi. En categoria masculina, Marc Traserra ha guanyat amb més solvència després de 2h02m03s d’esforç. L’emoció ha vingut per darrere on Julen Calvó i Carles Pérez, segon i tercer, s’han jugat les places d’honor en els darrers metres; menys de deu segons entres els dos.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/08/irene.png’ attachment=’9869′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

L’Express de 15 quilòmetres i 930 metres de desnivell positiu ha tancat el programa amb Josep Pagès i Natàlia Gonzalez com a grans triomfadors. Pagès completava el recorregut en 1h26m54s per davant d’Albert Casas i Ivan Moreno. Per la seva banda, Gonzalez batia a Maria Butxaca i Núria Galbany després d’aturar el cronòmetre en 1h42m19s. Més enllà dels noms propis, tots els corredors i corredores són dignes de ser mencionats en aquest escrit. Molts d’ells tenien en el Trail Catllaràs un dels grans objectius de l’any. Aquest diumenge 1 d’agost l’han taxat de la llista mentre gaudien d’un gran cap de setmana d’estiu.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/08/josep.png’ attachment=’9870′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]
La caravana de Klassmak s’acomiada de La Pobla de Lillet sense deixar empremta. El model que ha implementat de curses sostenibles, i totes les mesures que això comporta, ha vingut per quedar-se. Per l’organització, la lluita contra la crisi climàtica real en la qual vivim no és cap filosofia ni estil de vida, és un deure que hauríem d’aplicar tots. Aquest és l’únic camí per no perdre l’essència dels esports outdoor. Només així la brama del cérvol podrà seguir ressonant en les parets de la Serra del Catllaràs i nosaltres responent a la crida mentre fem el que més ens agrada: córrer per la muntanya.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/08/josep-1.png’ attachment=’9871′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

MARATHON MASCULÍ
1. Raul Butaci – 4h17m52s
2. Victor del Aguila – 4h18m50s
3. Marc Màrmol – 4h29m22s
MARATHON FEMENÍ
1. Tati Orquiola – 5h43m54s
2. Fatima Bermudo – 6h00m45s
3. Jelena Malyseva – 6h02m05s
TRAIL MASCULÍ
1. Marc Traserra – 2h02m03s
2. Julen Calvó – 2h06m00s
3. Carles Pérez – 2h06m10s
TRAIL FEMENÍ
1. Irene Fuertes – 2h39m38s
2. Cris Millà – 2h40m17s
3. Aida Pérez – 2h40m31s
EXPRESS MASCULÍ
1. Josep Pagès – 1h26m54s
2. Albert Casas – 1h27m18s
3. Ivan Moreno – 1h28m05s
EXPRESS FEMENÍ
1. Natàlia Gonzalez – 1h42m19s
2. Maria Butxaca – 1h46m07s
3. Núria Galbany – 1h56m51s

TOTS ELS RESULTATS AQUÍ

[/av_textblock]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailCatllaràs

[/av_textblock]

[/av_one_full]