[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-gh3cj’]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

EL CATLLARÀS TORNARÀ A RUGIR

El Trail Catllaràs reapareix al calendari de Klassmark després d’un any d’absència

La Pobla de Lillet serà l’escenari del segon dels tres capítols de les MISSIONx3

La crisi sanitària va fer del 2020 un any incomplet alterant el nostre dia a dia. Klassmark va canviar la seva metodologia de treball per adaptar-se a les noves exigències del guió. Amb enginy i esforç van trobar un nou format responsable i segur que no van implementar a La Pobla de Lillet. Era el moment de centrar-se en les altres competicions. La vuitena edició havia d’esperar. Dos anys després des de l’última cita, el Trail Catllaràs tornarà a rugir aquest diumenge 1 d’agost.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/Catllaras10.-Foto-Klassmark.jpg’ attachment=’9833′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La Serra del Catllaràs presenta una orografia ideal per acollir una cursa de muntanya. Klassmark va arribar a La Pobla de Lillet per posar en valor un territori desconegut per gran part del públic. Des d’aleshores no ha deixat de meravellar; el clar exemple de la tasca que realitza Klassmark per promocionar el territori a través dels seus recorreguts. El Prat Gespador, Malanyeu, Sant Romà de la Clusa, el Refugi Ardericó o el Xalet del Catllaràs s’han convertit en punts emblemàtics del nostre trail running.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/Catllaras4.-Foto-Klassmark.jpeg’ attachment=’9831′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

El Trail Catllaràs ha estat batejat com una de les curses més salvatges de l’any. No és per menys, la brama del cérvol ressona a tots els racons reclamant l’atenció de les femelles. Els amants del millor trail running també respondran a la crida aquest cap de setmana. Ho faran d’una manera segura i responsable; sense deixar empremta. Només així podran seguir gaudint d’aquest espai de gran bellesa i riquesa natural. Klassmark segueix en lluita contra l’emergència climàtica dels nostres dies.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/Catllaras6.-Foto-Klassmark.jpeg’ attachment=’9832′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La Pobla de Lillet es bolcarà per donar la benvinguda a tots als corredors i corredores. Aquest municipi del Berguedà serà el punt de partida i final dels tres recorreguts que donaran color, vida i forma al Trail Catllaràs. La competició arrencarà a les set del matí amb els 40 quilòmetres amb 2.600 metres de desnivell positiu del circuit Marathon. Una hora més tard, sortiran a escena els participants del Trail de 21 quilòmetres amb 1.400 metres de desnivell positiu, mentre el programa el tancarà l’Express de 15 quilòmetres i 930 metres de desnivell positiu a les vuit hores i trenta minuts. Els recorreguts curts ressegueixen part d’una Marathon que descobreix tots els secrets d’un territori idíl·lic per gaudir d’aquest esport en la seva màxima expressió.

[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.klassmark.com/wp-content/uploads/2021/07/Catllaras3.-Foto-Klassmark.jpeg’ attachment=’9830′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kcd3srwh’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-38mf0j’ admin_preview_bg=”]

La cita del Catllaràs coincidirà amb la segona entrega de les MISSIONx3. La trilogia de Klassmark desembarcarà a La Pobla de Lillet després que el Trail Ulldeter atorgués els primers punts el passat 4 de juliol. Per endavant tan sols quedarà el Trail Cap de Creus del pròxim 18 i 19 de setembre. Un viatge del cel al mar que viurà aquest cap de setmana un dels moments decisius. Raul Butaci i Miriam Moreno intentaran mantenir la primera posició del circuit Marathon. No serà fàcil, ja que als corredors que busquen la classificació general s’hi sumaran altres que desitgen la victòria parcial. L’emoció està assegurada en les tres distàncies. El trail running està llest per tornar a vibrar amb el millor Trail Catllaràs.

#Klassmark
#NoNatureNoFuture
#TrailCatllaras

[/av_textblock]

[/av_one_full]